SVINJA

Na poslovnom planu posvetite se istraživanju, jer sve što budete umeli da pitate moći ćete i da saznate. Moguća je i promena posla, novi početak za vas. Ljubavni život ispunjen je prijatnim očekivanjima u septembru. Osećećete se živahno i prijatno sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, moguća je ljubavna avantura na pomolu, desiće se spontano i jednostavno.

devojka

PAS

reklame

Ne možete napredovati na poslu ako sve ide glatko, mora da bude i malo komplikovanijih situacija. U septembru, problemi će biti mnogo manji nego što vi mislite. Videćete situacije u drugačijem svetlu i uspeti da se prilagodite datoj situaciji. U vezi morate napraviti kompromis. Opustite se i dajte partneru više slobode. Za slobodne predstoji povoljan period za druženje i nove mogućnosti na polju ljubavi.

PETAO

Na poslovnom planu će se situacija i sama atmosfera brzo menjati. Uspećete da se prilagodite jedino ako podsetite sebe da ste vi prava osoba za posao. Suptilno odgovarate kolege od njihovih ideja pod izgovorom da su to loše procene. Razgovori sa partnerom su možda napeti, ali su neophodni za rešavanje nesuglasica. Budite spremni da date sažete i precizne odgovore. Ako tragate za novim partnerom, budite oprezni jer ćete nailaziti na osobe sličnih osobina koje nisu preporučljive za vas.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.