Danas je pun Mesec u Ribama
Danas je pun Mesec u Ribama

Danas je pun Mesec u Ribama: Pun Mesec u Ribama uzburkaće mnoge emocije i probuditi romanse, te je ovo idealan period za ostvarenje romantične veze o kojoj sanjate…

 

Pun Mesec 16. septembra donosi vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Shvatićete da više niste žrtve ili mučenici. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili, piše 24sata.rs.

reklame

Tokom punog Meseca, pojačana energija Sunca i Meseca je u suprotnim znacima zodijaka. Ovo stvara “jing i jang” solarne i lunarne harmonije. Svetlost Sunca obasjaće našu podsvest i sve strahove i nesigurnosti koje u nama žive.

Isprva će mnogima ovo biti krajnje nelagodno jer će se osetiti previše otkriveni usled tolike otvorenosti. Međutim, mnogi će se osetiti i oslobođeno jer će napokon postati osobe kakve žele da budu.

Napokon ćete biti slobodni da volite.

Za vreme mladog Meseca postali smo donekle svesni naših romantičnih želja i načina na koji možemo da prizovemo ljubav u život.

Pun Mesec sada nudi pregršt romantičnih mogućnosti i važno je da počnete da verujete intuiciji i prihvatite priliku da u život uvedete pravu ljubav.

Pročitajte – Horoskop po ciganskim kartama za septembar 2016: Bik problematičan, Devica ne zna šta hoće, Lav posvećen vezi

Evo nekih načina na koje to možete da uradite:

Rizikujte – Da biste bili uspešni, morate da rizikujete i budete otvoreni za početak nove ljubavi. Ipak, potreban vam je plan jer ne možete da idete kroz život prateći isključivo srce, potreban vam je i mozak. Ako ste kovali važne planove da pronađete ljubav, pun mesec je vreme kada možete da svoje romantične snove pretvorite u realnost. Sada imate priliku da budete kreativni i pronađete nova mesta za druženje i upoznavanje novih ljubavi. Sada je napokon došao pravi trenutak da se posvetite vezi.

Budite spremni na odbijanje – Negativno iskustvo može da bude poražavajuće i obeshrabri vas, ali sada je pravi trenutak da uradite baš to – da probate ponovo.

Savršenstvo više nije neophodno – Pun Mesec u Ribama pružiće vam emotivni kapacitet da sebe prihvatite onakvima kakvi jeste, jer niko nije savršen. Ta svest dozvoliće vam da budete manje kritični prema drugima, ali i da razumete da prava ljubav nikada nije savršena.

Pročitajte – Mesečni horoskop za oktobar 2016: Ovan odličan na poslovnom planu, Škorpiju čeka sjajan period za ljubav

Uživajte u intenzivnijim vezama – Ovo je idealno vreme da počnete da izlazite češće i družite se. Osobe koje ćete u tim prilikama upoznati sada će imati znatno smislenije mesto u vašem životu – bilo kao simpatije ili kao dobri prijatelji.

Ako ste voljni da se oslobodite strahova i rizikujete da bi umeli da volite dublje, pun Mesec vam nudi posebnu priliku da pronađete novu ljubav ili postojeću učinite još važnijom.

24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.