TIGAR

Na poslovnom planu, vas stalno motivišu radoznalost i želja za novinama. Upravo to će vas prikazati u posebnom svetlu tokom septembra. Ne čudite se ako nadređeni izaberu baš vas za novi projekat. Uživajte i u sreći i izobilju s partnerom, jer je ovo mesec ljubavi. Tigrovima koji su još emotivno slobodni, baš ovog meseca se može dogoditi ljubav na prvi pogled.

devojka

BIVO

reklame

Na poslovnom planu, septembar je idealan za nove početke. Međutim, vas će takve vesti obradovati samo ukoliko ste spremni za promene. U vama će se roditi brojne ideje, a idealno vreme za formulisanje novih ciljeva sledi odmah nakon mladog Meseca. U vezi morate da date slobodu partneru, bez osuđivanja i uslovljavanja. Pokušajte da se opustite, svideće vam se, a osetićete i boljitak u vezi. Ukoliko ste slobodni, nemojte da se iznenadite ukoliko neplanirano naiđete na nekoga sa kime se uzajamno privlačite, opustite se i uživajte.

PACOV

Ukoliko ste zaista spremni da se pozabavite svojom budućnošću, poslužiće vam energija mladog Meseca. Biće vam potrebni i saveti profesionalca – nemojte se ustezati da ih zatražite. Priznajte dragim osobama koliko su vam važne. Ako ste slobodni, vaši snovi se mogu ostvariti na polju ljubavi ovog meseca.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.