Muške tajne
Muške tajne

Muške tajne: Ovi saveti su nastali nakon dugogodišnjeg druženja i upoznavanja sa ženama. Ono što želim da meni ali i sebi obećate je da ove psihološke trikove i savete, nećete koristiti u loše svrhe, niti kako bi naudili ženama na bilo koji način. Ukoliko ste sebi to obećali, možete da nastavite dalje. A ukoliko ste žena i žellite obratno.

KAKO DA ŽENA TRČI ZA VAMA?

Svaki alfa mužjak ima svoju taktiku i strategiju, a ovo su korisni saveti muškarcima, koji nemaju previše iskustva sa ženama, da nauče nešto sasvim drugačije, piše sajt lepoticaizver.com.

Tu dolazimo do prvog trika, a to je:

POSTAVI JE NA MESTO PRIJATELJICE (“FRIENDZONA”)

reklame

Kada su muškarci u pitanju, ne postoji “gora” stvar nego da vas žena stavi u “friendzone-u” odnosno da se ponaša vama kao i isklučivo kao prijatelj, pa čak i ako vam ona nije previše privlačna i atraktivna, zato što vam to govori da vas ta osoba, ne doživljava kao seksualno atraktivnu. Lepe i atraktivne žene, se ne stavljaju u “friendzone-u”. Zašto?

Zato što bi (skoro) svaki muškarac želeo da bude sa njom. Ali, ukoliko možete da odolite tome da joj kažete koliko je ona lepa, kako je ona jedna neverovatna žena, da flertujete sa njom i da ona vidi da se u njenom društvu ne osećate neprijatno i kao na iglama, nešto kako bi se većna muškaraca ponašala danas, i umesto svega toga, vi se prema njoj ponašate kao što bi se ponašali prema svojim drugarima, to će je vrlo verovatno dovesti do ludila.

Zašto, sigurno se pitate… Pa zato što će njen mozak teško prihvatiti da postoji muškarac, koji je heteroseksualac, a ne “napada” je kao što bi to ostali muškarci uradili.

Naravno, ovo je sve taktika kako osvojiti ženu i kako da žena trči za vama, što nas dovodi do trika broj 2.

PITAJ JE DA TE UPOZNA SA NJENOM SLATKOM PRIJATELJICOM

Da bih vam objasnio i dočarao situaciju, zamislićemo da se ta devojka koja vam se sviđa, zove Jelena.

“Ćao Jelena. Baš mi je drago što te opet vidim. Kako si provela vikend? Hteo sam nešto da te pitam. U pitanju je tvoja drugarica Jana. Molim te, reci mi malo više o njoj. Baš je slatka”.

Zamislite šta se tada dešava u njenoj glavi, kada pored nje, jedne tako privlačne i atraktivne žene, vi pitate za Janu, koja retko kada dobije pažnju od muškaraca? Za većinu atraktivnih žena, to će biti previše za njihov mozak, jer ona očekuje da bude u centru pažnje a ne neka njena “slatka” prijateljica.

Da li ste spremni da joj još više pomutite mozak? Ako jeste, recite joj da postoji nešto posebno u vezi njene prijateljice Jane, i ne više od toga. Ali, to morate reći na jedan “kul” način i opušten, a da vi ne odlepite kad vidite da ovo funkcioniše i kako se ona ponaša.

Budite smireni, jer ono što će se dalje desiti, tek može da bude neverovatno.

Jelena će ovo svakako preneti Jani, : “hej, znaš li ko se raspituje za tebe?” i kada Jana čuje novosti i šta ste vi rekli Jeleni, ali i dalje ne zna na šta vi tačno mislite kada ste rekli da ona ima ono nešto, jer je to deo ove psihološke igre – Jelena će odlepiti jer ste vi verovatno, barem po njoj, izvan njene lige.

Šanse su da će se Jana zainteresovati i da će želeti da se bolje “upozna” sa vama, a da li ćete vi imati nešto sa njom ili ne, to je na vama. Morate biti svesni da ako se stvarno nešto dogodi između vas, to će Jelena saznati i šanse su minimalne da ćete na kraju, završiti sa njom, što i vama jeste prvobitni plan.

Muške tajne
Muške tajne

PORADITE NA FIZIČKOM IZGLEDU

Radite na sebi. Napravite jednu fizičku transformaciju, koliko je to moguće. Idite kod profesionalnog frizera. Idite u šoping. Kupite graderobu koja vam dobro stoji (dobru jaknu, majicu, farmerice) i u kojoj se osećate ugodno. Kanališite energiju onog “lošeg momka” koju imate u sebi, u pravu stvar.

Možda i imate plan za budućnost i možda ćete biti veoma uspešan čovek i biznismen jednog dana, (o čemu možete pročitati malo kasnije), ali trenutno treba da izgledate kao njena “loša odluka”. Ovo je iz prostiog razloga zato što žene ne interesuju previše dobri momci. One lude i trče za onim muškarcima koji su misteriozni, imaju u sebi i “mračnu stranu”, oštroumni su, ali i seksi.

MIKRO VARANJE: Ako radiš ove stvari, znaj da si izdala dečka i vašu vezu

POTRUDITE SE DA VAŠ ŽIVOT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, IZGLEDA UZBUDLJIVIJE

Društvene mreže često prikazuju jedan život, koji je dosta drugačiji od realnog života, ali to nije tema ovaj put, pa ćemo je preskočiti.

Postoje 2 vrste muškaraca zbog kojih nijedna žena, neće trčati. “Smarači” i muškarci koji izgledaju da imaju dosadan život na društvenim mrežama. Zbog toga, obratite pažnju da fotografije koje postavljate po društvenim mrežama ne izgledaju dosadno, već naprotiv – uzbudljivo. A da bi generalno imali uzbudljiviji život, potrebno je da malo izađete iz svoje komfor zone i uradite nešto novo i neke stvari, malo drugačije.

RADITE NA TOME DA BUDETE USPEŠNIJI

Uspeh i privlačnost su veoma usko povezani. Sa ovim ne mislim da treba da zarađujete milione eura, niti morate da vozite najnoviji Mercedes ili BMW. Ali, ako ste samo jedan od onih muškaraca koji po ceo dan mogu da sede na kauču i igraju video igrice umesto da se edukujute konstantno, radite dodatni posao ili na svojim snovima ali i sebi, to znači da imate svoju svrhu i smisao, a to je nešto što je ženama itekako privlačno, jer ste čovek od akcije, zato što su većina “muškaraca” danas lenji.

Sad kada smo završili sa igricama, sve je na vama. Stavili ste joj do znanja da mislite da je ona privlačna žena, ali da niste “čudak”, kao ni da ste očajan muškarac.

Muške tajne: NEKA PRIMETI DA JE GLEDAŠ

Konstantno gledanje u nju ili bilo koju drugu ženu je jako loša strategija, zbog čega postajete totalno neinteresantni ženama. Zbog toga, bitno je da ona ponekad primeti da je gledaš i da je posmatraš, ispod oka, jer će ona shvatiti da se interesujete za nju. Dovoljno je da to uradite 3 puta, po par sekundi. Sve je do toga da izgradite blagu, pozitivnu “tenziju” između vas dvoje, koja je može blago izludeti.

loading...