NAJVAŽNIJE LEKCIJE FATALNIH ZAVODNICA: Put do srca muškarca kog želiš ide preko ove 3 prečice

Evo kako da postignete svoj cilj – da zainteresujete muškarca, a da ga ne oterate foliranjem. I ništa ne brinite, zvaće vas sigurno.

Ako vaš model ponašanja u vezama liči na začarani krug stalnog zaljubljivanja u muškarce koji vam se nikad ne jave, vreme je da promenite pristup, piše Mondo.

Nije nikakva novost da muškarci vole malo izazova. I dok žene zaljubljivanje uglavnom vide kao “prst sudbine”, muškarci se neće potruditi previše sve dok ne dobiju mali podsticaj…

reklame

I upravo nas to dovodi do novog plana: vaše transformacije u gospođicu Nedodirljivu. Ali, na dobar način.

Iako ovo možda zvuči kao da se vraćate u gimnazijske dane, malo uzdržanosti i malo igrica može vam doneti upravo ono što vam sve vreme izmiče – muškarca koji će biti spreman da se malo potrudi oko vas.

Naravno, biće vam potrebno malo samokontrole, naročito ako niste navikli na to da vi vučete konce kad se upoznate sa nekim novim, ali… Vrlo brzo ćete videti da je to mnogo bolje nego da provedete još ko zna koliko dana čekajući da vam se on javi…

Potrebno je samo da uradite tri stvari, one koje su ženama koje imaju samopouzdanja toliko prirodne da ih rade i ne razmišljajući:

Po ovih 6 stvari ćeš prepoznati muškarca koji je spreman za ozbiljnu vezu i brak

Budite malo na distanci

Iz nekog razloga, žene su sebi uvrtele u glavu da su muškarci nesposobni da shvate da nam se dopadaju, i da zbog toga moramo da se potrudimo da im to jasno stavimo do znanja. I onda su se muškarci ulenjili i sad ih mrzi da se trude, a to mora da se promeni.

Umesto da vi šaljete signal da ste zainteresovani, neka on priđe vama. I onda, neka se potrudi da zadobije vašu pažnju, jer vi ste neko oko koga se vredi potruditi, zar ne?

Zašto je to važno? Zato što ako se muškarac ne trudi oko vas na samom početku, dok se još upoznajete, neće se promeniti nikad.

Odlepiće za tobom k’o mlad majmun: 6 rečenica zbog kojih će se zaljubiti u tebe momentalno

I zato nemojte da se istopite čim vam se obrati, koliko god da vam se dopada. Budite ljubazne, prijatne i opuštene, ali nemojte mu staviti do znanja koliko ste oduševljene što vam je prišao.

Ako se bojite da bi to moglo da ga otera, bez brige. Ako se to desi, to samo znači da ionako nije bio vredan pažnje.

nastavak na sledećoj strani

loading...