Kako da nađem dečka – 4. SAVET: BUDI OTVORENA ZA PRILIKE

Kao što sam i napisao iznad, dečka možeš upoznati skoro svuda.

On je možda taj dečko koji te je pitao koju knjigu čitaš, dok sediš u parku.

reklame

On bi mogao biti onaj dečko, koji ti je prišao u diskoteci i počeo da đuska sa tobom.

On bi mogao biti onaj dečko, koji ti je poslao kompliment na osnovu tvojih fotografija, na sajtu za upoznavanje.

On bi mogao da bude i najbolji prijatelj tvog brata ili rođaka.

Ono što možeš da primetiš je da, u svim ovim scenarijima, treba da budeš otvorena za razne prilike. Ali, to se neće desiti ukoliko samo budeš sedela kući. Da, online upoznavanje je jedan od načina da pronađeš dečka, ali upamti, da je to samo jedan od alata za upoznavanje novih ljudi.

KAKO DA BUDEŠ OTVORENIJA ZA NOVE PRILIKE?

Potrudi se da izgledaš dobro, kada izađeš iz kuće. Ne mislim na to da treba da budeš ful našminkana, ali čista, uredna i da ti kosa nije raščupana.

Ukoliko si pozvana na neki događaj na koji možda i ne bi otišla, prihvati ga. Nasmej se. Svaki put kada ugledaš muškarca koji ti se dopao na prvi pogled, nasmeši mu se. Na taj način, daćeš mu do znanja da može da ti priđe.

Put do srca muškarca kog želiš ide preko ove 3 prečice

Kako da nađem dečka – 5. SAVET: BUDI SPREMNA DA SE POSVETIŠ PROCESU PRONALAŽENJA DEČKA KAKVOG ŽELIŠ

Kako da nađem dečka
Kako da nađem dečka

Upoznavanje nije za one koji imaju slabo srce i slabe živce. Ponekad je potrebno da uložiš mnogo truda i vremena – da ideš na mnoge sastanke, da razgovaraš sa njima, ponavljaš svoju priču i da budeš spremna da sve to izdržiš. Možda će ti to ponekada dosaditi da ćeš pomisliti “Ah, još jedan sastanak, za koji moram da se spreman, iako znam da verovatno, nema ništa od toga”.

Ali, gledaj na to ovako: seti se poslednjeg puta kada si tražila neki posao. Verovatno si morala da uložiš mnogo vremena i energije da prelistaš svaki oglas za posao, da ga pročitaš detaljno i apliciraš za onaj posao koji ti se sviđa. Nakon toga, imala si par intervjua a samo jedan od njih je bio uspešan, nakon čega si i dobila ponudu za posao.

Pretpostavljam da sada razumeš bolje o čemu ti pričam?

Za upoznavanje novih ljudi je potrebna posvećenost. Ne možeš se posvetiti samo tome 10ak minuta nedeljno, i onda dići ruke i reći “za mene ne postoji pravi dečko!”

Moraš biti spremna da se tome posvetiš. A za to je potrebno vreme. Kao i emotivna energija. Biće dana kada ćeš možda želeti da odustaneš i to je ok. Ali, shvati da danas svako može da odustane i da su retki oni koji ne odustaju. Zato i retki nađu retke. Kada ti naiđe takav dan, odmori. Provedi vreme sama ili sa svojim prijateljima i nemoj da razmišljaš previše o tome kako naći dečka. Posveti se tome, kada si i spremna za to.

I, ukoliko nisi spremna da se posvetiš tome, nemoj da očekuješ ni rezultate.

Par saveta:

Budi spremna da upoznaješ ljude na novim mestima, da koristiš sajtove za upoznavanje preko interneta kao i da upoznaješ ljude preko prijatelja i poznanika
Posveti nekoliko sati nedeljno tako što ćeš ići na neke događaje (pozorišta, bioskop, muzeji…) i online upoznavanju.

Ako se “umoriš”, uspori. Kada se napuniš energijom, nastavi.

Kako da nađem dečka – 6. SAVET: BUDI OTVORENA PREMA LJUDIMA SA KOJIM IDEŠ NA SASTANKE

Jedna od veoma čestih grešaka koje žene danas čine je što muškarcima – ne daju šansu. Ovo se dešava veoma često na sajtovima za online upoznavanje, gde prvi utisak mnogo znači. Ali, u realnosti, neki muškarci nisu toliko fotogenični i ne znaju da naprave dobre fotografije za profil ili ne znaju kako da naprave profil sa zanimljivim opisom i biografijom koji će biti privlačan. Znaj da, ukoliko ih osuđuješ zbog toga, možda ćeš propustiti šansu da upoznaš zanimljive momke.

Pa, čak i ako prvi sastanak ne bude tekao onako kako želiš i kako si zamišljala, znaj da nikada ne znaš šta će biti sa tim novim poznanstvom. Često se može dogoditi da se prvi “ljubavni sastanak” ne završi sa ljubavnom vezom, ali se da se iz toga rodi kvalitetno prijateljstvo.

I zbog toga, trebala bi da razmisliš o tome da daš muškarcima šansu.

Par saveta:

Neki muškarci mogu biti malo nervozni na prvom sastanku i zbog toga ne ostaviti dobar prvi utisak. Ukoliko ti se dopao i vidiš neki potencijal u njemu, daj vam drugu šansu, za drugi sastanak. Šanse su da će atmosfera biti mnogo opuštenija, jer se sada ipak malo bolje “poznajete”.

Pre nego što odlučiš da ignorišeš poruke koje si dobila od muškaraca na sajtu za upoznavanje, razmisli o tome da se uključiš u dopisivanje, makar i na kratko. Ako je zanimljiv i inteligentan, ali fotografije nisu baš najsjajnije, nema veze. Mnogi muškarci, izgledaju mnogo bolje u prirodi, nego na svojim fotografijama.

Na sastanku, nemoj biti zatvorena. Pričaj o tome šta ti se priča, jer nikada ne znaš kako će se taj sastanak završiti. Možda sa tim muškarcem ostvariš poslovnu saradnju i kontakt, a možda ti imaš drugaricu za njega, ili on drugara, za tebe.

Nastavak pročitajte OVDE

loading...