Kako da nađem dečka – 7. SAVET: FLERTUJ

Jedna od najboljih stvari kada si solo je što možeš da flertuješ, kad hoćeš, koliko hoćeš i sa kim hoćeš. Flertovanje, ne samo da podiže tvoje, već i samopouzdanje muškarca sa kojim flertuješ, a uz sve to, postaješ bolja što više flertuješ. A ukoliko niste znali, flertovanje je dobro za zdravlje jer podiže broj belih krvnih zrnaca i na taj način, jačaš svoj imuni sistem.

Čak i ako nemaš nameru da ti momak koji radi šankom bude tvoj budući dečko, oboje ćete se dobro osećati, ako budete malo flertovali. Plus, šanse su i da dobiješ piće na “račun kuće”.

Par saveta:
reklame

Bez obzira gde si i sa kim, ukoliko budeš u situaciji da flertuješ – uradi to jer ćeš vremenom postati sve bolja i bolja.

Nasmeši se. Najbolji i najsigurniji deo svakog flertovanja.

Put do srca muškarca kog želiš ide preko ove 3 prečice

Kako da nađem momka – 8. SAVET: SAČEKAJ SA SEKSOM

Kako da nađem dečka
Kako da nađem dečka

Kada upoznaš momka koji ti se dopada, prvih par viđanja su najkritičnija. U tom periodu, oboje možete da vidite da li postoji dovoljno hemije da bi bilo nešto više između vas, tačnije, da li postoje šanse da uđete u vezu. Imati seks prerano, može da uništi šanse da on, postane tvoj dečko.

Ono što moram da kažem je da, po meni, pravilo je da pravila ne postoje, barem kada je reč o ljubavi i vezama. Niko od nas nije isti. Ali, imati seks u prva dba ili tri viđanja, može da znači da se samo zbog toga viđate. Ništa manje, neki muškarci mogu i da pomisle da te samo interesuje seks, da želiš malo da se provedeš i imaš nešto bez prevelikih obaveza, dok ti u suštini, želiš ozbiljnu vezu.

Još jedna bitna stvar koju treba znati je da se žena, nakon seksa sa muškarcem, više veže emotivno sa njim. Ukoliko se seks dogodio odmah u prva 2-3 viđanja, nećeš biti sigurna da li si sa njim samo zbog toga kao i da li bi uopšte bila sa njima, da niste spavali zajedno.

Drugim rečima – seks može da utiče itekako na tvoja osećanja prema tom muškarcu. Zbog toga, možeš da “odjednom” vidiš svet kroz ružičaste naočare i gde nećeš videti neke znake upozorenja, da vaša veza neće trajati dugo.

I, koliko onda čekati pre nego što se desi prvi seks u vezi? Kao što sam i napisao iznad – pravilo je da nema pravila kada treba da budete sa nekim intimni, ali generalno gledajući, najbolje je sačekati dok oboje ne osećate da ste emotivno povezani.

Par saveta kako “sniziti” libido na početku veze:

Isplaniraj viđanje daleko od njegove i tvoje kuće. Predlog kao što je gledanje filma, kafa kod tebe ili njega u stanu, masiranje, znači (uglavnom) samo jedno.
Ukoliko on traži i pritiska da budete intimni što pre, reci mu da želiš da sačekaš malo dok se ne upoznate bolje.

Neka prvi poljubac kao i svi ostali pre vašeg prvog seksa, budu kratki, ali slatki. Na taj način, seksualna tenzija će biti još jača, a vaš prvi seks će, vrlo verovatno biti – neverovatan.

Kako da nađem dečka – 9. SAVET: ZAPITAJ SE ZAŠTO ŽELIŠ DA IMAŠ MOMKA I DA BUDEŠ U VEZI

Mnogo energije si utrošila na to da nađeš momka, ali da li si se zapitala zašto ga uopšte želiš?

Da li je možda razlog zato što ne želiš da budeš više usamljena?

Možda zato što želiš sa nekim da provodiš vikende i slobodno vreme?

Možda zato što imaš potrebu za seksom?

Da bi učinila svog bivšeg dečka ljubomornim?

Ili je…

Zato što si došla do te tačke u životu kada osećaš si spremna da budeš dobar partner?

Zato što želiš partnera sa kojim možeš da rasteš u vezi?

Zato što si spremna da posvetiš svu tvoju ljubav, samo jednom muškarcu?

Drugi deo pitanja koje si upravo mogla da pročitaš su sasvim legitimna. Ali, ukoliko si potpuno iskrena prema sebi i slažeš se da je prvi deo pitanja neki od razloga zašto želiš da imaš dečka, najbolje bi bilo da malo istražiš o tim razlozima. Biti sam, ne znači kraj svet.

Šta više, to može da bude skroz ispunjavajuće, ako umeš da se organizuješ. Ukoliko želiš burniji život, počni više da se krećeš, sama ili sa prijateljima ili upoznaj nove prijatelje. Ako imaš potrebu za seksuom, pokušaj da svoju seksualnu energiju kanališeš na neke druge stvari – sport, hobi, umetnost, itd ili pronađi alternativni metod… A ukoliko želiš da svog bivšeg dečka učiniš ljubomornim – odrasti. Verujem da možeš bolje od toga.

Za vezu si spremna kada osetiš u sebi da si spremna za to i kada možeš da pružiš pravu i iskrenu ljubav jednom muškarcu.

Traži dečka kada se osećaš da si skroz OK, kada se osećaš ispunjenom, kada si u vezi sa samom sobom, kada si sigurna u sebe i kada znaš šta tražiš, šta hoćeš i šta nećeš.

S vremena na vreme, pročitaj i postavi sebi pitanja iznad.

Zašto i kako da nađem momka – 10. SAVET: BUDI HRABRA I NEMOJ SE PLAŠITI

Ukoliko si “ispala” iz igre jer si od skoro ponovo singl, ponovo krenuti sa viđanjem i upoznavanjem novih ljudi može delovati pomalo “strašno”. Ali, jedno moraš da znaš : ukoliko nisi spremna da budeš hrabra i da rizikuješ, kako naći dečka je pitanje koje ćeš sebi samo postavljati još češće.

Registrovati se besplatno na sajtu za upoznavanje je “jako strašno”, zar ne? Ali, zapitaj se – šta možeš da izgubiš? Pa čak i ako si samo tu da baciš pogled i da vidiš šta ima, nikad ne znaš koga možeš upoznati a i na taj način, možeš uvežbati veštine dopisivanja.

Ukoliko vidiš dečka koji ti se sviđa u klubu ili kafiću, skupi hrabrost i priđi mu. Nemoj da se plašiš odbijanja jer te pravi džentlmen – nikada neće nekulturno odbiti i iskoristiti to protiv tebe. U svakom slučaju, ne znaš da li ćeš ga videti ponovo, osim ako tvoje prilaženje upali. Pokušaj, jer ništa ne možeš izgubiti. Kod pravog muškarca, samo možeš da dobiješ VELIKI plus.

Ako ti muškarac priđe i pita te za broj, to ne znači da ćeš se udati za njega. Ako ti predloži da odete na kafu ili piće, upamti da je to samo to. Ili večeru. Šta god. Ti ne potpisuješ ništa i sve je neobavezno.

Zbog toga budi hrabra i dozvoli sebi da probaš stvari koje možda nikada nisi ni pomislila da bi uradila.

Sve u ime ljubavi!

ZAKLJUČAK

Moj najbolji savet za tebe kako naći dečka?

Pusti neka se to dogodi. Nemoj ništa siliti. Ljubav ne možeš da siliš.

Budi otvorena, hrabra i veruj u sebe.

Tvoj sledeći dečko, koji može da bude i “Gospodin Pravi”, je negde tamo. Samo predviđanje kada će se on pojaviti u tvom životu je pola zabave i uzbuđenja. Probudi se svaki dan srećna i nadaj se najboljem. Možda ćeš ga baš danas upoznati? Možda ga već poznaješ? Dopusti magiji upoznavanja da uđe u tvoj život i budi optimista.

Jer, koji je drugi izbor? Duriti se i biti besna zato što nisi u vezi? To i nije baš pametno.

Znam da, kada si okružena prijateljima i poznanicima koji su u braku ili su u vezi, ponekad može biti malo teško jer si sama. Ali, pokušaj da na to gledaš i ovako: neke od tvoji prijateljica, vrlo moguće da ti zavide.

Njihove veze mogu da izgledaju dobro spolja, ali veoma često, medalja ima i drugu stranu i ne znaš šta se tamo, stvarno dešava. Jedna prijateljica je možda u vezi sa ženskarošem ili gubitnikom, ali nije dovoljna hrabra da ga ostavi. Druga možda samo nije imala seks godinama i potreban joj je neko da zadovolji njene fizičke potrebe.

I da, iz njihove perspektive, tvoj samački život može da izgleda prilično sjajno.

Zbog toga, ceni to. Uživaj u tome što možeš da radiš šta god hoćeš i šta god poželiš.

Ali, tog jednog dana, upoznaćeš sjajnog dečka. I ono što si volela i smela da radiš dok si bila sama, nestaće. Svakako, neke stvari će se promenit, i upamti da ćeš se možda setiti svog samačkog života, na pomalo nostalgičan način.

I zato, uživaj u trenutku. Nećeš biti zauvek sama, a to vreme dok jesi, iskoristi na najbolji mogući način, dok se tvoja prava Zverka ne pojavi.

loading...