JARAC (22.12 – 19.01)

Ukoliko želite finansijsku i emotivnu stabilnost potražite partnera u horoskopskom znaku jarac. Oni su vredni, jasno postavljaju svoje ciljeve i težeka tome. Najčešće jako uspešni i istrajni. za njih je problem samo izazov i svaka situacija im je rešiva. A kada su emocije u pitanju oni vole. Odmereno i možda proračuna, ali odlučno i posvećeno. na vama je da iyaberete da li to želite.

reklame

horoskop

 

VODOLIJA (20.01. – 18.02.)

Nemojte ih stezati i vezu nazivati vezom ukoliko želite da zadržite vodoliju. oni imaju strah od vezivanja samo u teoriji, u praksi i te kako je moguće opstati sa njima dugo, samo nemojte odavati utisak da pridajete previše pažnje tome. Ostavite im dosta prostora da se osećaju slobodno. za njih je sloboda sve. Avanturisti su u duši. Pomalo samohvalisavi, ali od reči kada su konkretni dogovori u pitanju. Sa vodolijama nemojte očekivati skidanje zvezda sa neba, romantične sveće i slično, ali će vam predano dati i poslednji atom snage ukoliko bude potrebe.

 

RIBE (19.02. – 20.03)

Emotivni, osetljivi, lako uvredljivi. Očekuju podršku, razumevanje, požrtvovanost, ali i cene to. Ribe imaju ogromno srce. pomoći će i osobama koje pomoć ne traže a oni same procene da im je potrebna. Empatično do srži, ponekad i preteruju. Balans je nešto čemu teže, ali ga i teško ostvaruju. Ukoliko se zabavljate sa ribama morate mnogo da vodite računa da ih ne povredite. lako se naljute, a jednom kada donesu presudnu odluku ona nije podložna promenama.

 

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.