RAK (21.06. – 22.07.)

Od Raka možete da očekujete vanserijsku ljubav, ali je potrebno da isto toliko i date. Nema boljeg znaka koji će bolje voditi računa o kući i porodici. Ovaj znak ima predispozicije da bude odličan roditelj, ali još bolji partner. Požrtvovana kada su njeni najmiliji u pitanju. Rakovi su kreativni i duhoviti, ali isto tako očekuju mnogo od druge strane. Sa njim vas očekuju nezaboravni trenuci, puno romantike i ljubavi.

reklame

Dnevni horoskop za 15. april 2016. godine

 

LAV (23.07. – 22.08.)

Egocentrik u ljubavi. Ako odaberete Lava za partnera, moraćete da ga obožavate, ma i više od toga. Kralj džungle je upravo to i u partnerskim odnosima, bilo da je muško ili žensko u pitanju. Na Lava uvek možete da se oslonite, staće hrabro ispred vas u najtežim životnim trenucim, preuzeće odgovnosta na sebe ukoliko je potrebno, ali će sa druge strane očekivati neprekidno divljenje i obožavanje. Lav je uvek u pravu, ali nema baš uvek volje da to istera do kraja. Tako da vam je bolje da sami priznate da je u pravu jer u suprotnom ulazite u sukob sa njim. Lavovi teško stiču poverenje, ali kada ga jednom steknete, moći ćete i bez pokrića da se oslonite na njega.

 

DEVICA (23.08. – 22.09.)

Pouzdani, praktični i fleksibilni. Ove osobine opisuju Devicu. Teže ka savršenstvu i stalnom usavršavanju i napredovanju, kako sebe, tako partnera, prijatelja i svega što ih okružuje. Device cene svaki gest ljubaynosti i davanja, ali sami nisu toliko daržljivi. Rezervisani su i pomalo mistični. Međutim, Device ponekad imaju visoke standarde kada je odabir partnera u pitanju zato što i sami teže savršenstvu i ništa manje ne očekuju i od partnera.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.