HOROSKOP STARIH RIMLJANA

Datum rođenja o svakoj osobi govori mnogo, a naročito će vam značiti kakve su osobe sa kojima planirate da se zabavljate.

Otkrivamo vam kakav je koji horoskopski znak partner, šta možete da očekujete i kakva će to ljubav biti.

 

OVAN (21.03. – 19.04.)

Svojeglav i impulsivan. Ovan voli uzbuđenja, a naročito ga zabavlja početak veze i osvajanje druge polovine. Za njega pravila ne važe i nema ustaljenu formu, ali spontanost je nešto čega se gotovo nikada ne odriče. Kao i svaki znak i on ima negativnu stranu, a to je njegova izražena impulsivnost. Međutim, Ovan kad zavoli, to je ipak na duge staze.

reklame

horoskop mesečni horoskop za septembar 2015.

 

BIK (20.04.- 20.05)

Tvrdoglav i previše zahtevan. Ukoliko tražite partnera kome nećete morati da posvetite svu pažnju, a naišli ste na Bika, onda tražite dalje. Bik voli da je u centru pažnje i da se vaš svet vrti oko njega. Prvo on pa onda svi drugi. Ljubomora im je naročito izražena te ukoliko se upustite u ljubavnu romansu sa osobama ovog znata, moraćete da polažete račune. Međutim, kada vas bik zavoli za vas više nema zime. Ta ljubav će trajati. Romantičan i previše emotivannog karaktera biku ćete biti predmet jedinog interesovanja.

 

BLIZANCI (21.05 – 21.06.)

Ukoliko želite zabavu i avantaru, sa Blizancima vam je to zagarantovano. Pametni razgovori, promoćurni saveti i duhovitost je nešto na šta možete da se oslonite kada su oni u pitanju. Ukoliko izaberete blizanca za partnera kuća vam neće biti ljubavno gnezdo, oni su više za akciju i različitost. Sa njima ćete posećivati najnovije barove, bioskope, muzeje, a čak i sedenje u prirodi im je primamljivije od kućne atmosfere.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.