VAGA (23.09. – 22.10)

Ukoliko želite da osvojite devojku vagu sve što vam je potrebno su cveće, čokolada i par lepih reči, a može i nečiji citat. Vage mnogo vole da vide kako se neko oko njih trudi, i neretko će i preuveličati vaš trud, ali je potrebno ipak malo barem da se potudite i za njih je to već događaj godine. Ukoliko očekujete neku ludu zabavu, pored Vaga zaboravite na to. Vage više vole događaje na kojima će biti viđene u lepom svetlu, pa tako koncerti, predstave i druge svečanosti su njihov prvi izbor. Vole društvo i od partnera očekuju da bude društven.

reklame

horoskop

 

ŠKORPIJA (23.10 – 21.11)

Škorpije stalno menjaju raspoloženja i emocije. Sa njima nikada ne znate na čemu ste. Međutim, ono što je dobro jeste da kada se jednom odluče za partnera, to nema tendenciju da se prekine čak ni uprkos brojnim nesuglasicama i nesporazumima. Škorpija voli i zalaže se za dubinske odnose zasnovane na pravim i jakim emocijama, a ukoliko to ne prepoznaju kod vas onda podležete njegovoj sklonosti da vas ne ceni i da vas shvata zdravo za gotovo. Jedno je sigurno, Škorpije su sklone akciji i avanturi, pa sa te strane sa njima vam nikada neće biti dosadno. One tačno znaju šta žele i ka čemu teže. Imaju urođeni kompas koji ih uvek vodi do svog cilja, ali jedna od njihovih odlika jeste da se oni nikada ne predaju bez obzira na uticaj okoline.

 

STRELAC (22.11 – 21.12)

Strelac, sam naziv već dovoljno govori. Slobodnjak i avanturista. Oni žele partnera koji će umeti da ih prati u njihovim ludim idejama i pustolovinama. Strelčevi se ne boje da preko noći promene život iz korena ukoliko osete da im je potrebna promena. lako se dogodi da ih sredina i okolina uguši te su skloni iznenadnom nestajanju i povlačenju u svoje aktivnosti. Često imaju i po nekoliko hobija, a jako vole prirodu. Pusto ostrvo je za njih savršen vid eskapizma od dnevne rutine i učmalosti.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.