PRESTANITE DA JURITE LJUBAV i pustite da ona pronađe vas!

Žene vole pažnju, ljubavne izjave, kao i dobijanje poklona. No od tih stvari još će im draži biti sitni znakovi pažnje koji su obično dani bez prevelikog razmišljanja pa tako otkrivaju najdublja osećanja. Evo koje gestove otkrivaju muškarca koji obožava svoju partnerku…

 

1. Kratak poljubac u čelo ili usne pre nego što “pobegne” na posao. Divno je znati da usred jutarnje žurbe, on ne može zamisliti početak radnog dana pre nego što vas poljubi.

2. Ako izvadi odeću iz veš mašine, obavezno je spakuje pre “vešanja” kako se vi ne biste mučili da (dugotrajno) peglate.

Ljubi onog koji u tebi budi dobrotu: Neke kombinacije nas oplemenjuju, a neke uništavaju!

3. Uvek će vas pokriti. Muškarci su odlični “izvori topline” tokom hladnih noći, no ako se iznenada probude i vidi vas “otkrivenu”, nežno će vas pokriti ćebetom preko vaših ramena.

4. Nemoj da vas bude sramota da koristite vaš poseban nadimak u javnosti. Obožava vaše ime, ali još više mu se sviđa sladak nadimak koji vam je sam dao, jer vas on čini – njegovim.

5. Drži te za ruku. Bez obzira da li prolazite kroz gustu gužvu ili uživate u šetnji, on obožava deliti s vama fizičku bliskost u javnosti.

6. Javlja ti se porukama usred radnog dana. Čak i kada vas obaveštava o promeni rasporeda, zapravo vam daje do znanja da razmišlja o vama.

reklame

devojka

7. Voli da vas iznenadi romantičnom večerom. Čak i ako jedete brzu hranu, on zna da će obična sveća ulepšati zajednički obrok.

8. Zapisuje važne detalje. Niko nema savršeno pamćenje, i baš zato ima zapisane važne datume u vašoj vezi: kada ste se prvi put upoznali, počeli zabavljati, venčali…

9. Želi proslaviti mala, ali važna postignuća u vašem životu. Možda niste otrčali maraton, ali upis na trening trčanja za njega je događaj koji svakako zaslužuje otvaranje boce šampanjca.

10. Voli započeti rečenicu s “Sećaš li se kada smo…?” Na ovaj način pokazuje ne samo da pamti neke zajedničke situacije iz vaše veze, već i da ih se rado priseća.

Ako si se bar u polovini pronašla možemo samo da kažemo, blago tebi! You are lucky girl!

 

zadovoljna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.