HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

0
19126

VODOLIJA

Očekuju vas smetnje u krvotoku. U ljubavi bićete skloni velikim kolebanjima. A kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što „širokom luku“. Samo srejt! Činićete ustupke i nikad nećete zažaliti. Sve više ćete veovati u „čuda“ koja dolaze jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati. Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt i, eto čuda!

RIBE

Uvek ćete biti prehlađeni i faliće vam još neko dodatno ćebe da se pokrijete. Predlažemo da nabavite frotir. Ne mešajte meso i mlečne proizvode. Em što su i jedno idrugo masna i gadna hrana, em što ćete imati bubuljice. Imaćete smetnje zbog kožnih oboljenja. Uvek ćete žudeti za velikom ljubavi. Često ćete patiti zbog osećanja niže vrednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama odbrane da se suprotstavite. U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji („kao slatka riba u slanoj vodi“). Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni. Ono iz fazona: Brate! pa ja to mogu!

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 17. do 23. juna 2019: Jarcu lep period za ljubav, Lav nesvestan svojih mogućnosti, Ovan napreduje na poslu

Upoznaćete nove ljude i otputovati na uzbudljiva mesta, a onda ćete se vratiti u “bazu”. Verujte, bolje i u bazu, nego u kiselinu… mada…?

stil.kurir.rs / besnopile.rsPOSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.