HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

0
19372

VODOLIJA

Očekuju vas smetnje u krvotoku. U ljubavi bićete skloni velikim kolebanjima. A kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što „širokom luku“. Samo srejt! Činićete ustupke i nikad nećete zažaliti. Sve više ćete veovati u „čuda“ koja dolaze jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati. Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt i, eto čuda!

RIBE

Uvek ćete biti prehlađeni i faliće vam još neko dodatno ćebe da se pokrijete. Predlažemo da nabavite frotir. Ne mešajte meso i mlečne proizvode. Em što su i jedno idrugo masna i gadna hrana, em što ćete imati bubuljice. Imaćete smetnje zbog kožnih oboljenja. Uvek ćete žudeti za velikom ljubavi. Često ćete patiti zbog osećanja niže vrednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama odbrane da se suprotstavite. U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji („kao slatka riba u slanoj vodi“). Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni. Ono iz fazona: Brate! pa ja to mogu!

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 26. jul 2019. Bik da se čuva povreda, Ovan nije spreman za novu vezu, Blizanci zauzeti poslom, Devica spremna za novu ljubav, Škorpija je srećna

Upoznaćete nove ljude i otputovati na uzbudljiva mesta, a onda ćete se vratiti u “bazu”. Verujte, bolje i u bazu, nego u kiselinu… mada…?


stil.kurir.rs / besnopile.rs


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.