HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

0
19363

BLIZANCI

Slabe tačke su vam: pluća, živci, ramena i ruke i novčanik. Čuvajte se povreda jer ćete im biti skloni, a moguće je i da završite u ludnici. Volite da vas drugi uveravaju, ubeđuju, savetuju, ispravljaju, dopunjuju…u ljubavi. U stanju ste da se žrtvujete za ljubav partnera ali i da podnesete česte preokrete, upravo u ljubavi.

Vaša dvostruka priroda, često će vas u ljubavi stavljati između dve osobe. Ne opterećujte se teškim mislima. Između sumnje i vere, uvek ćete izlaziti kao pobednik. Slušajte svoju intuiciju!

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 2. avgust 2019. Ovan ne odustaje od ljubavi, Bik da vodi računa o ishrani, Rak osetljiv, Devica impulsivna, Vaga želi da promeni posao, Jarac čezne za novom vezom

RAK

Povedite računa o želucu i zdravo se hranite. Hrana je mnogo važna. Kao i disanje! Patićete od reume, ali zato, počnite na vreme da se lečite. Ipak, ako vas neko nazove “uobraženim bolesnikom”, neće mnogo pogrešiti. Bićete afektivni u ljubavi. Kao stvoreni ste za brak. Volećete porodicu i ona vas. Volećete miran i spokojan život. Ženske osobe ovog znaka biće izuzetno dobre majke.


U doglednoj budućnosti, imaćete jedan brz napredak u karijeri koji ćete dugo pamtiti. Prestanite da budete „solo igrač“, ni vi ne možete mimo sveta…

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.