HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

0
19126

Horoskop za mladoženje: Ovakve su žene prema Zvezdama, dobro biraj udavaču!

VAGA

Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Bolesti mozga, nedaj bože! Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne „krpice“. U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i veoma gostoprimljivi.

Sve dosadašnje zablude, razrešavaćete na sopstvenoj „koži“ i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca. Oni su, kako bismo rekli, pa onako…

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 11. jun 2019. Ovan rešava ljubavne probleme, Bik ambiciozan, Blizancima nesporazum, Rak uspešan

ŠKORPIJA

Nažalost, patićete od slabe probave. Znači zatvor. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspešno. Vaše strasti biće dobro kontrolisane jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život, osciliraćete između čulnosti i ljubomore.

Seksualna istraživanja, za vas su običan hobi. Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete umeti da ih iskoristite. Dolazi vreme kad ćete morate da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate decu, doživećete velike radosti. Gledajte da izbegavate ljute začine, ljute ljude, ali i jaka pića. Samo pivkinaitis* dolazi u obzir.
* Pivo na grčkom, a možda i nije, šalim se…


 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.