HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

0
19372

Horoskop za mladoženje: Ovakve su žene prema Zvezdama, dobro biraj udavaču!

VAGA

Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Bolesti mozga, nedaj bože! Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne „krpice“. U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i veoma gostoprimljivi.

Sve dosadašnje zablude, razrešavaćete na sopstvenoj „koži“ i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca. Oni su, kako bismo rekli, pa onako…

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 27. jul 2019. Оvan da se osloni na kolege, Bikovi budite strpljivi, Blizanci dobro, Rakovi pazite na ishranu, Lav samouveren, Vaga nervozna

ŠKORPIJA

Nažalost, patićete od slabe probave. Znači zatvor. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspešno. Vaše strasti biće dobro kontrolisane jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život, osciliraćete između čulnosti i ljubomore.


Seksualna istraživanja, za vas su običan hobi. Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete umeti da ih iskoristite. Dolazi vreme kad ćete morate da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate decu, doživećete velike radosti. Gledajte da izbegavate ljute začine, ljute ljude, ali i jaka pića. Samo pivkinaitis* dolazi u obzir.
* Pivo na grčkom, a možda i nije, šalim se…

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.