On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i sa kim biste sve mogli da budete kada biste to želeli, niti će ga takav razgovor privući

Kada su u top zavodničkoj formi i naoružane samopouzdanjem, žene mogu muškarca lako da bace na kolena jednostavnim pogledom ili osmehom.

Ali, kada su “mišići za flert” nedovoljno izvežbani, događaju se klasični gafovi u komunikaciji. Proverite da li ste i vi napravili ovih sedam grešaka u nekoj fazi svog ljubavnog života ili ih još uvek pravite, pa vam se zbog toga čini da nikad nećete naći dečka!

reklame

astro - nikad nećete naći dečka!

1. Neprestano kikotanje

Muškarci vole kada se smejemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smešne ili ako se potencijalni izabranik uopšte ne trudi da bude smešan, kikotanje će biti dočekano sa nevericom. Takođe, konstantno smejanje, bez obzira na pol, je gest koja se graniči sa psihičkom nestabilnošću.

2. Gledanje bez treptanja

Muškarci žele da budu doživljeni i kao zanimljivi sagovornici, koji znaju pametno da govore o širokom sprektru tema. Slušanje sa pažnjom je uvek veliki plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite sa intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.