HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

0
19286

HOROSKOP ZA JUN 2015! Unapred saznajte, ama baš sve!

STRELAC

Bićete veoma-veoma zaljubive prirode. Veoma ćete veoma biti veoma zaljubljeni sami u sebe. Doživećete trenutke najveće strasti i najveće tuge. Iz tih „požara“ redovno ćete izlaziti kao pobednik. Skloni ste seksualnom eksperimentisanju u smislu lutanja jer tuđe je uvek slađe. Samo da vas vidimo kako ćete iz toga isplivati, najteže je biti u ljubavi sa samim sobom. Bićete odlični prijatelji. Živećete u duhu kompromisa.

Imaćete nekoliko trzavica u održavanju veze ali sve će se na obostrano zadovoljstvo rešiti. Kao ključnu stvar, „uvedite“ smisao, svrhu i bićete nagrađeni. Rešite se haosa. Poslovima kojima ćete se baviti, bićete zadovoljni.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2019: Jarac zavodljiv i šarmantan, Lav izgara na poslu, zanimljiv put pred Škorpijom

JARAC

Reumatoidni artritis će vas pratiti kroz život. Pazite na zglobove kolena. Vi ste osoba sa jakim i iskrenim osećanjima. Biće vam žao kolena! Uvek ćete izbegavati svađu i porodične nesuglasice svake vrste. Kada vi prekinete vezu, to je zauvek. Može da zove koliko hoće posle toga, telefon će uvek biti zauzet! Kasno stupate u brak. Možda i prekasno. Bićete veoma nesebični i verni (ne pre braka već u braku).


Postepeno ćete popravljati svoj odnos prema drugima. Ponašajte se prema kolegama na poslu strogo profesionalno. Budite diplomata. Budite političar. Budite funkcioner. Butite milicioner. Ili milioner…

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.