7 parova koje je sam BOG spojio do kraja života
7 parova koje je sam BOG spojio do kraja života

Zajednički život na papiru deluje poprilično jednostavno – on ponese deo svojih stvari, ti poneseš deo svojih stvari i baciš dio njegovih, a nakon toga delite životni prostor.

Mnogi parovi prebrzo ulieću u zajednički život i nisu spremni na sve što on nosi sa sobom, zbog čega neke veze čak znaju da puknu. Ako razmišljaš o zajedničkom životu, ovo su stvari na koje moraš biti spremna.

Malo privatnosti

Ovo će možda glupo zvučati, ali jednom kad počnete da živite zajedno – živite zajedno. To znači da je on tu kad dođeš s posla, tu je kad se probudiš ujutro i izgledaš kao zombi, tu je i kad možda ne bi htela da je tu… ako si navikla na privatnost i slobodu, zajednički život bi te mogao poprilično umoriti.

Puno stvari

reklame

Koliko god malo stvari tvoj dečko ponese, činit će ti se previše ako si navikla da su tvoje stvari prioritet. Manje mesta u kupatilu za tvoju šminku je sasvim fer, ali to ne znači da će tebi delovati fer.

chaos-227971_640

Nered

Nećemo reći da su muškarci neuredni, ali neki jesu, a ako si ti vrlo uredna osoba, postoji dobra šansa da ćeš ga izbaciti van nakon nekoliko meseci čarapa naguranih ispod kreveta.

Nesklad

Sto ljudi, sto ćudi, a kad je u pitanju zajednički život, ćud može napraviti velike probleme. On možda voli slagati suđe na jedan način, ti misliš da je ispravniji drugačiji način, a ako mislite da će jedna osoba popustiti i ostaviti svoje navike, varate se. Zajednički život je pun malih neslaganja, samo je pitanje koliko ste spremni na njih.

Index.hr/kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.