Dnevni horoskop za 8. januar 2018. Ovnovima čudne prilike na poslu, Bik izbegava konflikte, Blizanac kritikuje partnera, Rak sreće staru ljubav…

0
5946
Dnevni horoskop za 8. januar 2018
Dnevni horoskop za 8. januar 2018

Dnevni horoskop za 8. januar 2018. Očekujte da vam emocije budu na novou iznad onih standardnih. Odličan dan za promene, razmislite šta je to što vas je tištilo u prethodnom periodu, prethodnoj godini i iskorisite narednih par dana da krenete u akciji i u pobedu.

Neki, malo manje vredni i radni danas će uživati u prilivu emocija, strasti, a neki treći će uživati u miru i tišini oko sebe. Svi danas dobijaju, a naš je predlog da krenete u akciju i izborite se za bolju godinu. Već danas, piše današnji dnevni horoskop!

Uspešan dan vam želimo!

Dnevni horoskop za 9. januar 2018. 

Ovan

POSAO


Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 25. jun 2019. Rak ima problema sa grlom, novi početak za Ovnove, Bikovima problemi u ljubavi, Devica napreduje, Vaga flertuje

LJUBAV

Posvetite pažnju porodičnim temema, kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop za 8. januar 2018

Bik

POSAO

Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Morate da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV

Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše potrebe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista
predstavljaju veliki teret.

LJUBAV

Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u
kojem se nalazite.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe