Dnevni horoskop za 9. januar 2018.
Dnevni horoskop za 9. januar 2018.

Dobar dan je pred nama, naročito za one koji su srećni u ljubavi, a nadamo se da je velika većina vas baš u tom elementu.

Još jedan neobičan dan pred nama, tri konjukcije i jedan sekstil će nas pratiti od ranog jutra pa sve do kasno naveče.

Da ne dužimo previše, konjukcija Sunca i Venere probudiće u vama dozu romatike, proradiće šarm, romantičnost, eto prilike za odličnu komunikaciju i sa voljenom osobom ali se može iskoristiti i za poslovne pregovore i dogovore – popričajte danas sa šefovima o svemu što vas tišti u poslednje vreme, iznesite sve svoje ideje.

reklame

Mogući su jaki flertovi sa osobama koje su u vezama, naročito dame sa muškarcima “jačim” od sebe. Dame definitivno danas prelaze u centar pažnje.

Venera u konjukciji sa plutonom… uživanje, strast, želja… Sve je jasno!

Dnevni horoskop za 10. januar 2018. Merkur izlazi iz retrogradne senke, a Saturn ulazi, čeka nas težak i konfuzan dan

Sunce i Pluton možda donesu dozu nervoze, a nekome donesu i želju za promenama, oni treći će poželeti da poseduju nešto… ili nekoga!

Kraj dana idealan, opet Venera sa Marsom, eto divne prilike da se opustite uz svoje voljeno biće, na način koji samo vi znate, piše današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO

Zaključujete da susret sa jednom osobom, ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na važna pitanja. Izbegavajte polemiku i ispoštujte zvanične propise.

LJUBAV

U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Računajte na podršku svoje porodice.

ZDRAVLJE

Sklonost alergijskim reakcijama.

Dnevni horoskop za 9. januar 2018
Dnevni horoskop za 9. januar 2018

Bik

POSAO

Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje poslovne namere.

LJUBAV

Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Reagujete suviše ishitreno u poslovnim susretima i kategorično odbijate nečiji savet. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se
ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila.

LJUBAV

Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine

loading...