JARAC

Sada vam ide na ruku da prikupite sredstva da biste pokrenuli posao i sproveli u delo. Moguće poslovanje sa inostranstvom, ostvarenje nekog dugoročnog cilja koji će obezbediti vašu egzistenciju na duži vremenski period. Pojedini Jarčevi mogu imati problem sa novcem i otkazivanje nekog klijenta koji vam remeti finansijski plan. Pojedine Škorpije mogu imati problem saradnje sa ženskim osobama. Vaši planovi mogu biti zapaženi i odraziti se pozitivno na vašu karijeru. Sada se ne preporučuju nikakve mahinacije i dobro pazite šta pričate da ne dođe do gubitka. Ako imate nadređenog on može biti nezadovoljan sa vama. Nezaposleni mogu dobiti subvencije za pokretanje biznisa. Emotivno su vam povoljne okolnosti za druženje uz jelo i piće sa dragim prijateljima, izlasci povoljno utiču na vas. U drugoj polovini meseca može doći do neslaganja usled obaveza na poslu, nemira i raznih briga. Slobodni Jarčevi mogu uz izlaske sa prijateljima upoznati simpatičnu osobu, gde u druženju shvata da je ta osoba isuviše otvorena za njen ukus pa će isplivati vaše konzervativno shvatanje. U prvoj polovini meseca vi upražnjavate vežbe i sportske aktivnosti dok u drugoj polovini možete imati lošiji imunitet i alergije, problem sa disajnim putevima, sinuse, glavobolje pa uzimajte više tečnosti i odmarajte se.

VODOLIJA

reklame

Saradnja sa inostranstvom i veći priliv novca koji možete investirati u neke dugoročne projekte kao što su nekretnine i opreme za rad. Kada Venera uđe u Škorpiju tražiće od vas više strpljenja da dođete do pozitivnog ishoda. Neki ciljevi koji su bili obustavljeni sada se mogu pokrenuti i završiti. Neki neplanirani poslovi mogu da se pojave tajnim kanalima. Sredinom meseca budite pažljivi i pazite gde ulažete novac. Poslednja nedelja meseca je dosta pozitivna i najviše uspeha imaju osobe koje se bave izdavanjem, turizmom, prosvetom, marketingom. Nezaposleni mogu naći posao za stalno ako se pokažu dobri u njemu. Emotivno vam predstoje teškoće i nesuglasice, laži. Krajem septembra vi pronalazite rešenje i ponovo se zbližavate ali još će biti potrebno truda da se izglade nesuglasice. Slobodne osobe imaju simpatiju prema jednoj osobi a druga osoba prema njoj, pa se čak pojavljuje i treća osoba. Vi spoznajete da osoba koja se vama sviđa je iz interesa pa ulazite u vezu sa dugogodišnjom simpatijom. Pojedine Vodolije ulaze u tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta. Izbegavajte hladne napitke i obratite pažnju na alergije.

RIBE

Vi pokrećete novi projekt koji je još od ranije planiran pa sada kreće u realizaciju, mada može da se ne završi u roku ali na kraju će biti uspešan. Svi koji se bave poljoprivredom, trgovinom, građevinarstvom, elektroindustrijom će biti vrlo uspešni dok Neptun u opoziciji sa Suncem može doneti probleme u javnosti. Možete raskinuti saradnju sa poslovnim partnerom. Ovaj put izostaje podrška bitnih ljudi pa morate sve sami da završite. Druga polovina meseca vam donosi lepe dobitke dok jedan pregovor sa investitorom može teže da se sklopi. Budite oprezni u saobraćaju i ako nešto trgujete. Nezaposlene osobe mogu pronaći posao u sektorima koji se bave finansijama. Emotivno otkrivate neke tajne vašeg partnera koje vam se neće ni malo svideti a sumnjali ste to još odavno. Partner će vas kriviti a vi partnera tako da niko neće popustiti. Sredinom meseca još i Merkur doliva ulje na vatru pa vas uvlači još dublje u neslaganja. Ipak se stvari stišavaju i ostavljate neslaganja iza sebe. Slobodni mogu doživeti razočarenje kada saznaju da osoba koja im se sviđa želi samo seks sa njima. Već sredinom meseca može se pojaviti druga osoba koja će zadovoljiti vaše kriterijume. Problemi mogu da budu urogenitalni pa uzimajte dosta tečnosti i čajeva.

loading...