RAK

Vi možete očekivati veliki uspeh u poslovima i pregovorima gde vam može dosta pomoći jedna osoba iz prošlosti. Potrebno je prilikom ugovora da dobro pregledate da ne nosi neku obmanu u dogovoru. Oko 8. septembra potrebno je dobro paziti na administraciju da ne dođe do greške. Druga polovina meseca je mnogo bolja da se poboljšaju odnosi u saradnji sa partnerima, komunikaciji što može doneti veći priliv novca. Pojedini Rakovi mogu imati konflikte zbog kašnjenja i neisplaćenih zarada. Nezaposleni bi mogli potražiti posao u domenu komunikacije, saobraćaja i trgovca. Predstoji vam dobra zarada u septembru. Emotivno unosite više zabave i strasti u vašu vezu sa ozbiljnim razgovorima i temama koje treba rešiti. U drugoj polovini meseca mogu se javiti porodični problemi i neslaganja usled prigovora da im ne posvećujete dovoljno pažnje i oko kućnih obaveza. Slobodni mogu doživeti od osobe koja im se sviđa nezainteresovanost dok jedna osoba može pomalo povučeno da vam se udvara. Ako nastavite sa njom da se viđate, spoznaćete koliko vam odgovara. Pojedini Rakovi mogu brzo da uđu u vezi i brzo da raskinu. Česte šetnje, pokreti i boravci u prirodi na čistom vazduhu vam podižu imunitet i čine vas zdravim.

LAV

reklame

Vi imate fenomenalne prilike da ostvarite uspeh u karijeri i finansije koje samo poželeti možete. Pokreće se jedan projekat koji je istrajno planiran. Sve se pokreće u odličnom napretku, samo treba obratiti pažnju na opoziciju Sunce Neptun prilikom trancakcija novca i nekih dugovanja jer sada nije vreme da se zadužujete. Pojedine osobe mogu imati neslaganja i konflikte sa poslovnim partnerima. Intuicija vam ukazuje na dobar profit i mogućnost za dobru zaradu. Pojedine osobe mogu imati profit od nekretnina i kupoprodaje ili od novih projekata. Nezaposleni Lavovi mogu pronaći posao u svim lancima trgovine i prevoza robe. Emotivno predstoji razrešenje za sve što vas je na neki način kočilo. Više akcije i pokreta vas motiviše da pokrenete partnera . Druga polovina meseca može da donese neslaganja koja se mogu ubrzo razrešiti. Više se družite i uživate u porodici sa vašim partnerom. Slobodni mogu upoznati dinamičnu osobu, pokretnu, sa mnogo ideja, baš kakvu su ceo život želeli pa nemojte mnogo da razmišljate već dajte sve od sebe. Potrebna vam je šetnja fizička aktivnost i vežbe dok pojedini Lavovi mogu imati reumatske probleme. Potreban vam je odmor.

DEVICA

Na samom početku meseca vi imate odličnu ideju kako do veće zarade pa sve to držite u tajnosti da drugi ne iskoriste vašu ideju. Izražena je preciznost, osećaj za detalje i veština šta god da radite. Mogućnost dobijanja ponude za inostranstvo što može biti građevina, elektronska industrija, zabava, prosveta. Opozicija Sunce Neptun može stvoriti probleme ako radite u javnosti ili raskid sa partnerom sa kojim poslovno sarađujete. Moguće je novo partnerstvo i neke nove mogućnosti. U drugoj polovini meseca predstoje vam mnoge oblasti koje su uspešne i lep priliv novca. Budite ažurni kada je administracija u pitanju i izbegavajte rizike. Mnoge Device imaće dosta povoljnosti da se zaposle dok pojedine dobijaju stalni posao. Emotivno nisu povoljni aspekti jer vaš partner može sumnjati da ga varate ili nešto tajite. Potrebno je da ispravite vaše ponašanje da ne bude komplikacija. U drugoj polovini meseca nesporazumi se rešavaju i nalazite zajednički jezik sa partnerom pa vam predstoje zabava i druženja. Slobodne Device imaju nekoga ko im se dopada ali druga strana ne reaguje pa će dati sve od sebe da privuče simpatiju u čemu i uspeva, ali na kraju shvata da nisu jedno za drugo i razilaze se. Početak meseca solidno zdravlje dok u drugoj polovini meseca mogu imati problem sa zubima i pritiskom pa posetite lekara.

loading...