Dnevni horoskop za 5. oktobar 2018: Riba ima aferu na poslu, Bik suzdržan, zanimljiv izazov za Škorpiju

0
2050
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2018: Ovan uporan, Bik suzdržan, Blizanci požrtvovani, Raku problemi na ljubavnom planu, Lav arogantan, Devica pod jakim stresom, Vaga udara čežnju, Škorpiji zanimljiv izazov, Strelac nervozan, Jarac pasivan, Vodolija u depresiji, a Ribama afera na poslu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05.10.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Nećete odustati od ideje od ranije sve dok budete išli u pravcu, kojim ste pošli. Ukoliko je potrebno ulaganje bićete otvoreni i na tom segmentu.

Ljubav


Kada su u pitanju zavođenja ne odustajte od ideje, koja vam se protežira već neko vreme I na koju možete da računate kao na dobitnu kombibaciju. Jedan Lav vas obožava.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 19. jul 2019. RXMerkur nam ponovo ulazi u Raka, Ovnovima pometnja na polju posla, Bik razuman, Blizanac voljen, Rak nije u kondiciji, Lav nestrpljiv

Zdravlje

Nemate tegobe.

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2018

BIK

Posao

Vaša želja je da uspete na onom planu na kome radite od ranije i nije vam loša finansijska situacija iz prostog razloga, jer ste upućeni u sitne detalje vašeg posla.

Ljubav

Budite obazrivi u razgovori sa osobom na koju često mislite. Niste loše raspoloženi, ali se ustručavajte, kada su određeni detalji u pitanju.

Zdravlje

Povedite računa o vratnom delu.

BLIZANCI

Posao

Požrtvovanost koju imate je na nivou i saradnici žele da vam izađu u susret, kako bi priveli svoje poslovne ideje kraju. Ukoliko bude potreban prekovremeni rad nećete se lišiti ni te ideje.

Ljubav

Isuviše ste požrtvovani za svog partnera, ali sa druge strane i dovoljno otvoreni za još nekoga. Nećete imati loše aspekte u svakom slučaju.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.