VAGA

Neki vaši tajni planovi sada se uspešno realizuju. Odlični dugoročni planovi vam donose dobru zaradu. Postoje neke osobe koje žele da vas izigraju i ostvare korist za sebe pa se čuvajte dobro od konkurencije. Sada će biti prilike da se pokrene projekat koji ste bili odložili. Napredak vam stoji ako imate sopstveni biznis, u građevinarstvu i nekretninama. Ne ulazite u nikakav rizik jer vam mogu stajati teškoće u realizaciji i gubici. Poslednje nedelje mogu se ostvariti vaši lični planovi i ako ste na poziciji, možete imati pohvale od vaših nadređenih. Mnoge Vage sada mogu naći posao u administraciji, prosveti, sportu. Emotivno zbog ljubomore moguće konfliktne situacije. Potrebno je više zabave i odmora da bi prevazišli neslaganja. Na kraju se ipak trudite da budete harmoničniji u zajedništvu. Slobodnim osobama se ništa ne sviđa, čak mogu odreagovati grubo na neku osobu koja joj se udvara a dosta je prosta  i  bez manira. Neke površne veze mogu se pokazati vrlo ozbiljno. Potreban vam je sistematski pregled da bi videli šta je to što vas čini umornim povremeno. Fizičke aktivnosti bi vam dobro došle.

ŠKORPIJA

reklame

Završavaju se uspešno pregovori i vi otkrivate ko vam je stajao na putu do uspeha i napokon ga nadmudrujete. Neočekivani dobici vam predstoje uz pomoć jednog poslovnog kolege sa kojim ste obnovili saradnju. Izbegavajte sve vrste rizika dok vam uspeh predstoji u komunikaciji, saobraćaju, trgovini pa možete dobiti nove kupce i klijente i sve dobitke od investicija. Nezaposleni se mogu zaposliti u medicinskim ustanovama, kancelarijama, magacinima, mesarama. Emotivno se više družite i planirate zajednički život. Venera će tranzitirati kroz vaš znak pa možete očekivati prijatne trenutke dok treba da izbegavate ljubomoru. U drugoj polovini meseca mogu se pojaviti konflikti, rad na svoju ruku, neočekivane nesuglasice. Na samom kraju meseca se rešavaju svi nesporazumi. Slobodni mogu da uđu u vezu zbog velike privlačnosti i ostanu u njoj. Ako dođe do neslaganja, bitno je da zauzmete čvršći stav. Usled stresnih situacija mogu se javiti kostobolje, artritis ili reuma. Umor je izražen zbog fizičkog iscrpljivanja pa budite umereni.

STRELAC

Vi imate odlične mogućnosti za saradnju u inostranstvu ili trgovinom robe iz uvoza. Sve vrste uslužnih delatnosti, čak i preko interneta su vam naglašene za zaradu. Neke nove poslove koje pokrenete biće potrebno duže vreme da se razrade. Ako imate poteškoće u saradnji, onda morate ispoštovati saradnike. Moguće su intrige na poslu i neprijatelji mogu da se pojave dok je Venera u Škorpiji. Jupiter je još u vašem polju tajni pa tako i mnogi poslovi mogu da se urade nekim tajnim kanalima. Mnogi poslovi će biti uspešni sa većim prilivom novca koji može popuniti neke fondove. Nezaposlene osobe sada mogu lako naći posao. Emotivno se lepo dogovarate sa partnerom i planirate uređenje vašeg životnog prostora. Uspevate da uvećate vaše finansije. Potrebno je da budete iskreni sa partnerom da ne dođe do nepoverenja. Slobodni traže nekoga ko ih može pokrenuti i da imaju zajedničke teme, putovanja, izleti, aktivnosti. Na samom kraju meseca možete upoznati srodnu osobu. Potrebna vam je veća aktivnost da postignete dobru kondiciju. Lošija cirkulacija i disbalans hormona se mogu pojaviti ali krajem meseca sve dolazi na svoje mesto. Izbegavajte stres.

loading...