Dnevni horoskop za 7. oktobar 2018. Drugi dan vikenda obeležava izlazak Jupitera iz retrogradne senke i juri ka Strelcu, Venera retrogradno putuje tokom ove prve nedelje oktobra.

Sve što budete proživljavali shvatite kao testiranje, preispitivanje važno za sadašnji trenutak, ne za nešto što će imati uticaja za vašu budućnost, piše Današnji dnevni horoskop.

Venera u ovom periodu sklona je da vas navede na nerazumno trošenje i upadanje u dugove, te stoga budite vrlo oprezni sa novcem, račune plaćajte na vreme i ne dozvolite da vam se troškovi i dugovi uopšte, gomilaju.

reklame

Ljubavni rolerkoster se nastavlja, izazovi su posvuda i bilo bi najbolje da sve dovedete u red, ono što ne treba da postoji vašem životu izbacite jednom za svagda i ostavite samo ono što vas čini srećnim i zadovoljnim bićem.
Svako dobro svima.

Ovan

POSAO

Raspoloženje će vam biti na vrhuncu. Završićete jedan važan posao i to će vam uliti osećaj samopouzdanja.

Važno je da osetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom pogledu.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2018.
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2018.

Bik

POSAO

Odbićete da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima.

Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika.

LJUBAV

Smeta vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracije, hrabrost ili iskrenost u izražavanju.

Učinite nešto po tom pitanju kako biste promenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting.

LJUBAV

Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na važne sitnice koje na indirektan način otkrivaju nečije namere.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji…

loading...