tarot

Horoskopski znaci po karakteru i sadržaju povezani su s tarot kartama i njihovim značenjem. Tarot se sastoji od 56 karata, tzv. Male arkane, i 22 karte, Velike arkane.

Ovan je car

Car je četvrta karta Velike arkane tarota i pokazuje odlučnog vladara koji zna šta želi. Ovan je pionir, inicijator, avanturista. Novi početak, autoritet i očinstvo uvek se povezuju s ovim znakom. U tarotu car je na prestolu koji svetli u bojama Marsa, koji vlada ovim znakom. Ova karta uvek se povezuje s novim početkom, entuzijazmom, verom u sebe, snagom i samostalnošću.

horoskop

reklame

Bik je papa

Papa je u Velikim arkanama peta karta, i povezan je sa Bikom. To je pametan mudri savetnik koji ne žuri, uvek daje podršku, stabilan je. U sebi ujedinjuje duhovno i svetovno te svojom mudrošću pomaže da se planovi s neba ostvare i na zemlji. Venera, koja je planeta vladar Bika, označava nekog ko je blag, fin, možda spor, ali pun vrlina.

Pročitajte: HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SE ON ZALJUBI BAŠ U TEBE: Saveti kako da privučeš i zadržiš pažnju muškarca iz svakog znaka

Blizanci su ljubavnici

Ljubavnici su šesta karta tarota. Pokazuju odličnu saradnju, dobar kontakt i šarm. Ova priča uvek je povezana s ljudskim odnosima, komunikacijom, zbližavanjem. Ljubavnici žude jedan za drugim i međusobno se privlače. Ova karta simbol je dvojne prirode Blizanaca, koji uvek traže nekog s kim može da podele svoje ideje i informacije.

Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne

Rak predstavlja kočiju

Kola su sedma karta Velike arkane i simbol su pobede, ali mogućih putovanja. Krećući se, pokrećemo i proces samoposmatranja, meditacije i samospoznaje, a to dovodi i do vidljivih promena. On ne srlja, on promišlja, ali je u svakom trenu spreman na promenu. Mesec, vladar Raka, brzo menja svoj položaj…

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.