ljubavni horoskop za mart 2015

Kakva vas ljubav čeka u 2015: Veliki godišnji horoskop

U novoj 2015 ljubavni horoskop poručuje: Akcenat je na ljubavi, a na polju emotivnih dešavanja u 2015. neće biti nimalo dosadno.

reklame

2015 LJUBAVNI HOROSKOP ljubavni-horoskop-2015

OVAN

Koliko god se trudili, niste baš uspeli da nešto bitno poboljšate svoj emotivni status u prethodnoj godini. Ipak, mnogi su naučili nešto o sebi. Vaše potrebe se na neki način dalje koriguju. U prva tri meseca vas može pratiti osećaj da se vrtite u nekom začaranom krugu. Međutim, april mesec to bitno i naglo menja.

Za sve ono što ste mislili da nije moguće – ipak će početi da se realizuje. Proleće i leto će vam biti prilično dinamičan, nekima čak i buran period. Krajem godine već možete da odahnete i prepustite emotivnom zanosu. Zauzetim pripadnicima znaka je proleće i jesen bitan period.

Bilo da ćete uraditi nešto konkretno sa partnerom ili pokazati neko svoje nezadovoljstvo i vrlo brzo to popraviti. Svakako ne trebate da prestanete da želite. Partner će imati želju da vam udovolji u trenucima kada pokažete da vam nešto fali. Mogući su vam interesantni flertovi čak i ponude za tajnu vezu (tokom februara i jula). Kako god, vi ćete krajem godine doneti neki konačan sud u vezi prtnera i tog odnosa.

ljubavni-horoskop-2015-3

BIK

Mnogi Bikovi će tokom prve polovine godine odmeravati za i protiv bilo kog da ste statusa. Oni koji su u braku, već izvestan period su u stanju nekakvog trpljenja tako da je vreme da to prekinete – kakav god ishod bio. Možda postoji suviše veliki uticaj trećih osoba u vaš odnos.

Kako god bilo, od kraja leta se osećate rasterećenije i imate potrebu da se više posvetite sebi i stvarima koje su vam bitne. Za pripadnike znaka koji su slobodni, prva polovina godine vam donosi interesantna iznenađenja. Neki se mogu vratiti na stare priče ili možete ući u vezu sa nekim koga dugo poznajete.

Tokom proleća vam je moguć ulazak u neku tajnu vezu ili vezu sa osobom iz drugog mesta. Ipak, mnogima može faliti osećaj da je to to. Tokom avgusta i septembra ćete se osećati kao da ste na svom terenu. Tada preuzimate kontrolu i usmeravate vezu u željenom pravcu. U slučaju da partner nema potencijala koji vama treba – brzo ćete se naći u novoj priči koja će po intenzitetu strasti biti jaka. Tokom zime su moguća zajednička putovanja ili nova poznanstva na putu.
BLIZANCI

Za vas je nešto teži emotivni period počeo od samog kraja 2014. godine i nastavlja se tokom ove. Oni koji su rođeni tokom maja će pretrpeti najviše iskušenja u 2015. godini. Mnogi imaju potrebu da prave dugoročnije planove. Ipak budite fleksibilni. Slobodni Blizanci će početkom godine imati dvojne odnose sa suprotnim polom.

Jedan odnos može da se izdefiniše krajem marta. To je ili neko ko se pojavio preko posla ili prijatelja. Postojaće razlika u godinama i obrazovanju ali vas to neće mnogo brinuti. April je mesec u kome vaše emocije rastu i imate potrebu da se zaljubite ili produbite odnos. Mnogi će se tada odlučiti za brak ili zajednički život. Tokom maja vas očekuje dosta iznenađenja.

Svakako ste u junu na svom terenu i osećate se mnogo bolje. U junu možete da birate između dve osobe. Poznanstva su moguće preko kraćeg puta, sa mlađom osobom ili se neko interesantan doseljava blizu vas. Leto vam je dinamično i obećava interesantna iskustva. Kraj godine donosi manja previranja u odnosu.

2015 LJUBAVNI HOROSKOP

RAK

Ako ste slobodni, u prvoj polovini godine ćete tražiti dinamične partnere koji će moći da isprate vaš tempo. Verovatno će postojati bitna razlika u godinama osoba koje će vam biti interesantne. Svakako nećete obraćati pažnju na te formalnosti. Možda se neko iz kruga porodice ili prijatelja neće slagati sa vašim izborom ali ćete i to postaviti na svoje mesto ili jednostavno držati u tajnosti neko vreme.

Proleće i početak jeseni su vam najinteresantniji periodi za zaljubljivanje. Svakako nećete biti sami u ovoj godini. U slučaju da uđete u vezu sa osobom koja može da vam pruži podršku – vrlo brzo ćete razmišljati o zajedničkom životu ili braku.

Svakako vam je tokom jeseni moguće preseljenje. Zauzeti pripadnici znaka mogu poslovno da sarađuju sa voljenom osobom. Eventualne trzavice će biti vezane za finansijki deo koji može da vas žulja naročito pošetkom godine i tokom leta. Moguće je prošitenje porodice. Trudite se da u prvoj polovini godine popravite komunikaciju sa partnerom.

2015 LJUBAVNI HOROSKOP

LAV

Prva polovina godine je više posvećena nekim drugim aktivnostima. Nezadovoljstvo je prisutno jer teško balansirate između onoga što možete i želite. Slobodni će imati prilike da uđu u veoma interesantnu vezu početkom proleća i krajem jeseni. Verovatno je to osoba koja je rastrzana nekim obavezama baš kao vi.

Zauzeti se trude da udovolje potrebama voljene osobe. Većina ipak može da računa na razumevanje voljene osobe, uz povremene trzavice. Tu su vaši odnosi na ispitu. Od sredine avgusta možete da očekujete bitne promene. Ako ste još uvek slobodni, sasvim slučajno upoznajete nekoga ko je spreman da učini skoro bilo šta za vas.

Čitavo leto obećava lepe trenutke. Vrlo brzo ćete poželeti da unapredite odnos. Oni koji su u dužim vezama, početkom leta mogu da se odluče za brak. Oni koji su već u braku u drugoj polovini godine čeka bitno rasterećenije. Obaveze se menjenjaju i kod vas i kod voljene osobe.

DEVICA

Osećate da su velike promene blizu. Do maja ćete na neki način lutati, a tada upoznajete nekoga ko će vam pomoći da pobegnete od posla i svakodnevice koja vas samo umara. Ali kao da i dalje niste do kraja izdefinisali šta je to što vam je potrebno (u smislu karaktera partnera). Dozvoljavate da budete odabrani.

Juli i avgust su vam sjajno položeni meseci u kojima vam ide sadisfakcija kroz voljenu osobu ili porodicu (pozitivna rešenja). Septembar vam je odličan za pokretanje bitnih novina u privatnom delu. Novembar i prva polovina decembra meseca su vezani za sudbinske susrete. Tada ćete odbaciti sva ograničenja i na neki način dozvoliti sebi da budete emotivno ispunjeni do kraja. Može se desiti ograničenje u smislu da je u pitanju osoba iz drugog grada.

Suzbite preteranu emotivnost i promenite način na koji se borite za ono što želite. Zauzeti mogu od jeseni da planiraju proširenje porodice ili nekretnina. Od avgusta je Jupiter u vašem znaku i vreme je da se opustite.
VAGA

Napokon dosta toga ostavljate iza sebe i krećete dalje. Od početka godine osećate optimizam i priželjkujete nešto veliko. Već početkom februara ćete imati jasniju sliku kada je u pitanju trenutni emotivni odnos.

Kao da ćete prodisati i opustiti se jer se nešto rešilo u vašu korist. Stvari se ponovo mogu zakomplikovati tokom aprila meseca u slučaju da budete brzopleti i impulsivni u svojim reakcijama. Leto vam donosi jak nalet kreativnosti i romantike, maksimalno iskoristite ovaj period da napunite baterije. Možete ući u vezu sa nekim koga smartare prijateljem ili duže vremena komunicirate preko interneta ili telefona.

Početkom jeseni će vam se pojaviti neko interesantan i to preko posla. Zauzete Vage se raduju uspesima voljene osobe. Zajedničkim snagama poboljšavate životni standard. Isključićete uticaj nekoga ko vam je oboma smetao. Verovatno ćete nešto češće zajedno putovati. Moguće se i preseljenje zbog partnerovog posla što bi i vama prijalo.

ŠKORPIJA

Postajete smireniji i počinjete da konkretizujete šta je to što vam treba ili fail na bilo koji način. Nećete se zadržavati na površnim odnosima i nećete gubiti vreme na ljude koji to jednostavno ne zaslužuju. Ali ipak pazite da ne preterate u nekim ličnim zahtevima.

Ne želite više da budete u stanju trpljenja. Partneri sa kojima ozvaničite odnos kao vezu i dalje će imati jak uticaj na vaš način funkcionisanja. Leto će vam biti interesantno. Juni vam donosi dosta flertova a kraj septembra i zaljubljivanje u osobu iz drugog grada ili nekoga ko vam se pojavljuje kroz posao.

Zauzeti pripadnici znaka će u prvoj polovini godine zapostaviti intimu, opustiće se tokom leta i od jeseno ponovo uspostaviti dobar odnos pun razumevanja i pažnje. Ovo opstaje ako se usmerite na neki zajednički cilj ali svako sa svoje strane radi na tome (zajednički privatan posao, deca i slično). Eventualnu dosadu ćete razbijati flertom sa veoma interesantnim osobama a prilika će biti i više nego dovoljno.

STRELAC
Saturn je pred novu godinu ušao u vaš znak. Planeta ozbiljnosti, odricanja i dugovečnosti. On svakako boji i vaš emotivni život. Ovo teže pada ženama rođenim u ovom znaku. Dame će imati dosta iskušenja u prvoj polovini godine. Naglašena je mogućnost da uđete u vezu sa nekim ko ne živi blizu vas i postoji bitna razlika u godinama.

Muškarci rođeni u ovom znaku su u nešto boljem položaju i mogu da očekuju najinteresantnija dešavanja tokom aprila i juna meseca. Druga polovina godine je rasterećenija, za dame naročito avgust i septembar. Svakako ćete kraj godine dočekati zadovoljni i sa nekim novim emotivnim iskustvom. Izbegnite veze sa osobama koje imaju suviše ličnih problema pošto vi sami imate želju da se žrtvujete.

Zauzeti pripadnicima znaka je ovo godina u kojoj se više usmeravaju na poslovni deo. Ne zapostavljajte partnera pošto će svađe biti učestale. Ne mrdate se vi nigde iz tog odnosa, samo je pitanje koliko će vam on biti prijatan.

2015 LJUBAVNI HOROSKOP ljubavni-horoskop-2015

JARAC

Početkom godine, zauzeti Jarčevi imaju potrebu da sumiraju svoje emocije i dešavanja iz prethodne dve i po godine. Mnogi će dalje krenuti sami. Ako se odlučite da ipak održite emotivnu priču u kojoj se nalazite prihvatite odgovornost koju taj odnos nosi. Veći deo tereta ćete prihvatiti na sebe. Tokom leta možete na neki način biti odvojeni od voljene osebe (prvenstveno tokom jula), a tokom jeseni se stvari vraćaju u normalu.

Upravo tokom leta možete da uđete u neku tajnu vezu koja će vam sve poremetiti. Slobodni Jarčevi će želeti više da flertuju. Poznanstva su vezana za internet, prijatelje, izlaske i mesta na kojima se osećate prijatno.

Ali kao da će vam u svakoj osobi nešto faliti i vi ćete na kraju taj odnos pretvarati u prijateljski. Imate potrebu da se osamite krajem godine i da počnete novo životno poglavlje sa krupnim promenama. Ne dozvolite prijateljima da se mešaju u vaš emotivni život jer to neće biti dobro za vas. Ne dozvolite da sumnjate u sebe jer vi uvek dajete svoj maksimum shodno trenutnim okolnostima.

VODOLIJA

Sam početak godine vam je svakako najpovoljniji da se emotivno pokrenete i nađete osobu koja bi vam odgovarala. Imate potrebu da se bavite sobom – fizički i mentalno. U prvoj polovini godine centar vašeg interesovanja će više biti posao i potreba da se osamostalite.

Tokom proleća i početka leta ćete biti nekako nezainteresovani za emotivni deo, a nije da neće biti ponuda. Druga polovina godine je mnogo lakša. Slobodni pripadnici znaka u junu i julu imaju najvećih mogućnosti da uđu u veoma perspektivnu vezu. Jesen je vezana za interesantne ali više strastvene kontakte, naročito kao žena rođenih u ovom znaku.

Zauzeti u drugoj polovini godine napokon mogu da odahnu. Dolazi priželjkivana prinova ili proširenje prostora. Rasterećeniji ste i bolja vam je komunikacija sa partnerom. Krajem leta ćete se osvrnuti iza sebe i shavtiti da ste mnogo toga uspeli da rešite i postavitena svoje mesto. Partner u izvesnim trenucima gubi strpljenje i tada trebate da odreagujete (u martu, maju i avgustu). Svakako vas očekuje interesantna godina na mnogim planovima.

RIBE
Osećate da su vam protekle dve godine donele izvesne promene u emotivnom delu. Kod mnogih bukvalne a kod nekih su se mnoge stvari samo figurativno naglasile. Period nekakvog učenja i pomeranja granica se nastvalja i u ovoj godini. U prvoj polovini godine privlačite poglede osoba koje su vam različite po karakteru.

Suprotnosti se dobro dopunjuju i to može da vam bude interesantni jedno izvesno vreme, naročito osobe koje se pojavljuju tokom marta i početkom aprila. U suštini mnogo bolju poziciju možete da očekujete od avgusta meseca. To je neko koga već poznajete. Možda imate nedefinisane odnose ili tu osobu smartate prijateljem. Kraj jeseni i tokom zime ste više usmereni na posao i finansije jer je emotivni deo stabilan.

Zauzetim pripadnicima znaka je prva polovina godine nešto teža. Kao da partner ignoriše neke vaše zahteve ili potrebe. A vi ste uz to dipolomatični i ne toliko direktni kao obično. Tokom februara ili maja jedan ozbiljan razgovor može da stvari vrati u normalu. Imaćete šansu do pomognete voljenoj osobi i to će vas još više zbližiti.

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.