Beograd kao glavni i najveći grad Srbije leži na ušću reke Save u Dunav. Grad sa veoma dugom i burnom istorijom, nekada antički rimski Singidunum se preko 30 puta uzdizao iz pepela!

Kada stranci odluče da posete Beograd najpre će preko interneta istražiti koje su to stvari koje ne smeju da propuste za vreme boravka u njemu. Kalemegdan, Ada Ciganlija, muzeji, pozorišta itd. Ovoga puta ćemo preskočiti priču o raznim kluturnim znamenitostima koje stranci posećuju i prećićemo na NOĆNI ŽIVOT U BEOGRADU, KLUBOVE I KAFANE.

reklame

Beogradski noćni život! Grad koji je svrstan među 5 top gradova u čitavoj Evropi sa najboljim žurkama po kojima nas stranci pamte i zbog kojih se rado vraćaju ponovo.

Energične žurke prepune pozitivne energije, prelepih devojaka i momaka, raznovrsne muzike, ljuljanje splavova sve dok ne svane su upravo stvari koje strance ostavljaju bez teksta. Ako upitate stranca na ulici šta mu se najviše dopalo u Beogradu, sigurni smo da će vam 2 od 3 stranca reći isto:

“Ubedljivo najlepše devojke, najbolja hrana i provod do zore”

Klubovi u Beogradu pored toga što su opremljeni najsavremenijim osvetljenjem i ozvučenjem, imaju i svoje seksi plesačice koje ostavljaju bez daha. Energične lepotice kod nas nisu ekskluziva samo striptiz barova već i noćnih klubova u Beogradu. Njihovi kostimi jesu minimalni ali im je energija maksimalna!

Naši klubovi su prepuni i upravo taj veliki broj ljudi čini dobru atmosferu i čini provod ludim i nezaboravnim kako za nas koji smo navikli tako i za strance koji definitivno nisu iskusili ovakvu vrstu žurki i provoda. Upravo u toj gužvi možete upoznati nekog seksi stranca ili poznatu manekenku koje neretko izlaze na ovakve zabave.

Posebno visoku ocenu dobile su već nadaleko čuvene privatne žurke i proslave koje se u našem gradu događaju svakog vikenda.

“Fascinantne su situacije kada ekipa prijatelja iznajmi prostor preko sajta za iznajmljivanje klubova i priredi sebi zabavu o kakvoj mi u našem gradu možemo samo da sanjamo”, rekao je Džoni iz Dablina. “Naravno da kod nas ima žurki i zezanja, ali na ovako ličnom nivou, pa ovo je raj za parti-manijake!”, dodao je i rekao da će sledeći put ostati minimum dve nedelje u Beogradu.

IZNAJMLJIVANJE KLUBOVA BEOGRAD
IZNAJMLJIVANJE KLUBOVA: Prostori za žurke i proslave, super cene!

Na kraju da ne zaboravimo, posle svakog dobrog provoda valja da se nešto i prezalogaji. Fast foodovi, restorani koji rade 24 / 7 strancima takođe ostaju u pamćenju jer gde oni mogu da probaju kvaltetnu pravu pljeskavicu ili ćevapčiće osim kod nas na Balkanu?

besnopile.rs / gdeproslaviti.com

loading...