Izgled je mnogo više od fizičkog izraza. Osoba može biti fizički prelepa, ali, ako je njena ličnost bezobzirna i samoživa, to može uticati na tu lepotu.

Zato treba projektovati lepe misli i namere, jer na taj način oplemenjujete dušu i postajete lepši.

Saznajte koje osobine automatski čine osobu lepšom, bez obzira na njen izgled, piše Ženski magazin.

reklame

Samopouzdanje

Samopouzdanje je univerzalno prihvaćeno i jedan od glavnih pozitivnih okidača kod neke osobe. Nezavisno od vašeg pola, kulture, godina i rase, samopoudanje jeste najveći plus. Želimo partnera koji ima samopouzdanje jer samim tim znači da je jak i sposoban.

devojka

U redu je ako nemate preterano veliko samopozdanje, bitno je da znate svoje jače, ali i slabije strane. Iako se preporučuje da ponekad lažirate svoje pouzdanje, nemojte nikada pretrivati kako se ne biste u potpunosti predstavili kao nešto što niste.

Seksualna otvorenost i iskrenost

Kada sa nekim stupimo u odnose, pred njima smo goli, izloženi i prikazujemo se na mnogo različitih nivoa i vrlo je bitno da sve bude jednostavno i iskreno. Budite ono što jeste, pripremite se da prihvatite i volite svog partnera.

Ako se ne izrazite kako treba – šta želite, čega se plašite, u čemu uživate, razvijanje vaše veze će biti sporo i bolno. Budite slobodni, osećajni i otkrijte se između sebe u potpunosti.

Humor

Smeh je glavni deo života. Gajite ga, podelite i budite u potrazi za njim. Život je beskonačan i neverovatan. Moramo se podsećati da se opustimo i uživamo u onome u čemu možemo.

Ti si nezavisna, uspešna, jaka žena, ali te muškarci vide drugačije: Zbog ovoga oni beže od tebe

Sa humorom se možemo suočiti sa bolnim i teškim delovima u našem životu i sebi. Možemo poboljšati nečije ružno raspoloženje ili postati sastavni deo nečije sreće.

Strast

Šta je život bez strasti? Nadamo se da nikada nećete znati odgovor na ovo pitanje. Ponekad se osećamo bezlično i bez energije. Biti strastven ne znači da treba da “ludujete” 24/7, već da brinete.

Duboko se brinete o drugoj osobi i svojoj vezi. Želite da uradite sve što je potrebno da bude srećna i da donesete sreću onima koje volite i poštujete.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.