Sunce koje te najviše privlači krije poruku sa smernicama za nadolazeći period
Foto: Freepik.com

Odaberite sunce koje vas najviše privlači. Ono će vam otkriti poruku koja će vam pružiti smernice!

Različite planete na nebu mogu da utiču na nas na fizičkom nivou, bilo da nam donose nisku energiju ili visoku energiju.

Kad stvari postanu malo lude, možda ne razumemo zašto se događaji odvijaju na način na koji se odvijaju. Ako niste sigurni u to, zasigurno želite da odaberete sliku koja duboko poziva vašu dušu.

reklame

Odaberite jednu sliku koja će vam otkriti poruku koja će vam pružiti smernice!

1.

Uskoro ćete doći do teške i iscrpljujuće situacije … hvala nebesima! Dok se stvari budu razmotavale sledećih nekoliko nedelja, svakako odajte priznanje sebi jer je ova nedavna situacija bila izvanredna!

Neophodno je da razmišljate o tome šta ste naučili o sebi i drugima tokom ovog procesa, jer je mudrost koju ste stekli pravi razlog zbog kojeg je trebalo da doživite ovu situaciju.

2.

Nekoliko područja vašeg života nalazi se izvan ravnoteže. To može biti vaša ishrana, zdravstvena rutina, posao ili odnosi /kozavisnost, samo da navedemo nekoliko područja.

Duh vam predlaže da vodite dnevnik i da beležite način na koji provodite vreme od trenutka kada se probudite do trenutka kad idete u krevet uveče.

Nakon pregleda vašeg dnevnika, moći ćete da vidite gde vam curi vreme i energija. Ovo je ogroman dar pomoću kojeg možete da uskladite svoje vreme i energiju i da napravite potrebne promene.

3.

Zbog svoje empatične sposobnosti povezivanja s drugima na emocionalnom nivou, važno je da postavite zdrave granice.

Mnogi ljudi možda nisu svesni da crpe energiju od drugih.

Oni to ne čine možda namerno, ali velika je mogućnost da su prikačeni vrpcama na ljude koji se nalaze oko njih.

Duh predlaže da često proveravate i preispitujete sebe kako biste shvatili dajete li više nego što je potrebno. Sledeći korak je da uspostavite i održite zdrave granice s drugima.

atma.hr

loading...