ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. NOVEMBRA I 21. DECEMBRA

Odlično ćeš hendlovati i sa jednom i sa drugom skoro 5 meseci, a onda ćeš se, pastuvčino, uplesti u seksting aferu sa trećom! Tad će tvoja rastrzanost uzeti svoj danak, jer više nećeš moći da pamtiš šta si kojoj rekao. Da stvar bude gora, ispostaviće se da su druga i treća super ortakinje pa je tvoja rezerva nagovorila drugaricu da te navlači da bi skapirala misliš li ozbiljno sa njom. Kad shvati da si se navukao ko som, njih dve će pronaći gde živi tvoja devojka i sve će joj je ispričati. Od ozbiljnog frajera pretvorićeš se u najgoreg jadova kojeg će sve tri da oduvaju. Jedno vreme ćeš razmišljati o odlasku u manastir, ali ta ideja te, srećom, neće držati dugo.

Bože, šta li mi je sve ovo uopšte trebalo?!?
Bože, šta li mi je sve ovo uopšte trebalo?!?

 

ZAMULJAO SI IZMEĐU 22. DECEMBRA I 19. JANUARA

reklame

Super će ti ići i sa ženom i sa devojkom, ali pravi majstor zna kako da i vuk bude sit i da ovce budu na broju, zar ne? Sve će biti gotovo idilično 4 i po meseca, ali glavni problem će nastati kad dečko tvoje devojke izađe iz zatvora, a ona mu, budala, prizna da ga je varala. Kad te bude našao, imaćeš blaži potres mozga, nagnječena 4 rebra, slomljen nos, silne površinske rane i kao trešnjicu na vrhu torte- tužbu za razvod braka. Ali ne očajavaj, kad budeš išao u dispanzer u domu zdravlja na previjanje, tako sav nikakav uspećeš da šarmiraš medicinsku sestru koja je tu na stažu. Čim se razvedeš od one tvoje, oženićeš se medinicinarkom. Bravo, bravo, ti baš ne gubiš vreme!

 

ZAMULJAO SI IZMEĐU 20. JANUARA I 19. FEBRUARA

Bićeš izuzetno diskretan sa svojom kombinacijom, viđaćete se isključivo kod nje i to kad ti devojka ode na kafu sa drugaricama ili kad organizuje devojačke večeri za njih. Osećaćeš izvestan pritisak jer će u vazduhu lebdeti pitanje ”A kad će i meni neko da organizuje devojačko?”, ali se nećeš tek tako predati. Posle 7 meseci i 26 dana devojka će ti saopštiti da će postati mama, ali da dete nije tvoje već da je tata unajmljeni striper sa jedne od proslava i da sad nikako ne može da mu uđe u trag. Tebe će toliko ganuti ta priča da ćeš da sevneš kombinaciju, zaprosićeš devojku i odgajaćeš to dete zajedno sa njom.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.