ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. AVGUSTA I 22. SEPTEMBRA

Tvoja šema, sa manjim prekidima, trajaće skoro 2 godine. Iskusno ćeš balasirati između porodičnih smornih obaveza i one koja te voli i verno čeka. Ono, ni ta druga neće biti verna uvek ali nema veze, pa niste u braku, bitno je da ti se uvek vrati. A onda, potpuno neočekivano, žena ti saopštava da te napušta zbog srednjoškolske ljubavi sa kojom se povezala na Fejsu i seli se kod njega. Sujeta će ti biti malo uzdrmana, ali mudar si ipak ti što si sedeo na 2 stolice. Otpočinješ ljubavnu idilu sa ovom drugom. I sve će biti ko u najlepšoj bajci sve do 8. meseca veze. Tada te i ona napušta jer je shvatila da ti ipak nisi onakav kakvim te je zamislila.

 

Jedno srce je svakako višak, samo čije?
Jedno srce je svakako višak, samo čije?
reklame

 

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. SEPTEMBRA I 22. OKTOBRA

Što je najgore, varaš je sa ženom svog najboljeg druga. Tebi će biti super jer ne moraš da smišljaš izgovore, svi ćete se zajedno često viđati pa će to potrajati oko godinu i po. Poći će po zlu otprilike 9. dana vašeg zajedničkog odmora. Na plaži će ti švalerka dati mig kada da dođeš kod nje u sobu, pa 20 minuta kasnije napuštaš ekipu jer ti se čini da se stomačni virus sprema. Vas dvoje ćete se ludo zabavljati do momenta kad vam ova tvoja ne uleti u sobu. Apartmane vam deli samo zid pa će prepoznati tvoje dahtanje. 5 meseci kasnije, ovo dvoje se razveli, bivša ti se smuvala sa sada već bivšim drugom, a ti ideš okolo i opanjkavaš kako su ti sve vreme radili iza leđa.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. OKTOBRA I 22. NOVEMBRA

Tvoja švaleracija i neće biti prava, već više platonska. Užasno će te gristi savest što to radiš svojoj ženi, ali u vašem braku nema seksa već 3 godine i 7 meseci i normalno je da gledaš i druge žene. Tvoja ”prijateljica” ne želi da ima nešto više sa tobom dok se ne odlučiš -ili ona ili žena. Pošto si zagoreo, već posle 27. dana ulaska u šemu pokajnički ćeš priznati ženi da u tvom životu postoji 2. žena. Ona će te pogledati i mrtva ‘ladna saopštiti da ste u istoj situaciji. Otkriće ti da njena najbolja drugarica nije samo to i da im je seks neverovatan. I da ta priča traje već 3 godine i 7 i po meseci. Eh, moj rogonjo….

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.