ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. MAJA I 20. JUNA

Realno, ispašćeš pravi amater! Petog dana tvog paralelnog ljubavisanja baš kad budeš kod devojke, uhvatiće te proliv i odjurićeš u klonju. Dok se sa dušom rastavljaš, stići će ti poruka od druge, a ti nisi ni mislio na telefon kad si trčao u  wc. Ova tvoja će, naravno, da pročita i sva uplakana će te isterati gologuzog i iz klonje i iz svog života. Odlaziš u apoteku, gutaš probiotik i sav iznerviran zoveš ovu što ti sve zamesila i sa njom se posvađaš na krv i na nož. Pred ulazom zgrade čeka te najbolji drug tvoje, sada već bivše devojke. Uvek si sumnjao da se potajno loži na nju. Pokoškaćete se. Zapravo, prebiće te ko vola u kupusu. Bićeš sam narednih 7 meseci.

 

Nije svako ni dobar materijal za švalera
Nije svako ni dobar materijal za švalera niti zna da odabere ćutljivu damu za tu akciju
reklame

 

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. JUNA I 22. JULA

Stari si ti lisac, mora biti da već imaš iskustva u ovakvim akcijama jer će proći skoro pola godine dok te ne provale. A kako? Švalerkin muž će se razboleti i ona neće moći sama da ode po dete u vrtić pa će te zamoliti da je odvezeš. Baš u momentu kad parkiraš, usnimiće će te strinin gej sinovac koji obožava da tračari. Dok se vratiš kući, žena će biti triput obaveštena da si viđen. Iscepaće ti svu odeću, ali će dopustiti da ostaneš kod kuće. Naravno, ješćeš isključivo kod svoje mame. Dva meseca kasnije, žena ti uzvraća istom merom. A ti, šta ćeš, ćutiš i srčeš rezance iz supe jer te konačno vratila na svoj kazan. Najbitnije je da deca ne trpe.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. JULA I 22. AVGUSTA

Sedam meseci ćeš biti rastrzan između njih dve, a da stvar bude još gora, verićeš se sa ovom prvom jer se to i očekivalo pošto ste dugo zajedno. Međutim, tebi srce zaigra čim vidiš da ti stigne poruka od druge, kad si sa njom osećaš se ko da je sve po prvi put, ona te dobro razume, a i zasmejava te. Jedno noći ćeš dobro razmisliti i rešićeš da presečeš. Jedva čekaš jutro da odeš kod verenice i staviš tačku na tu priču. Dok se budeš vozio u liftu, stići će ti poruka da je tvojoj ”devojci” došao bivši sponzor iz Štutgarta i da te večeri lete na Fidži. Sav skrhan stižeš kod verenice, a ona ti saopštava da je trudna. E pa neka ti je sa srećom!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.