SEKS U BRAKU

Seks uživo ili preko Fejsa: Rezultati nedavno sprovedenog istraživanja pokazali su da bi žene pre provele dve nedelje bez seksa nego bez pristupa internetu.

 

10 signala da ste zaljubljeni do ušiju

reklame

Izgleda da smo se preselili u virtuelnu realnost.

Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da bi se, verovali ili ne, 57 odsto žena radije odreklo seksa nego imalo ograničen pristup internetu tokom 14 dana, piše “Mondo“.

seks

U anketi koja se bavila uticajem interneta i društvenih mreža na seksualni život učestvovalo je 1.020 žena, a rezultati su stvarno poražavajući. Osim što bi se čak 57 odsto žena odreklo seksa u zamenu za neometan pristup internetu, dva odsto ispitanica izjavilo je im se često dešava da prekinu seks da bi tvitovale ili proverile profil na Facebooku.

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Bolje da se pravim da spavam nego da slušam njegova pravdanja, ali ovo nije onako kako je ona pričala

Osim toga, žene mogućnosti koje pružaju nove tehnologije doživljavaju kao prednost: veliki procenat ispitanica izjavio je da partneru redovno šalje seksi fotke ili provokativne SMS-ove.

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Ali, tehnologija “jednom rukom daje, a drugom uzima”. Iako ovaj vid komunikacije može začiniti vezu, može izazvati i brojne probleme: više od 40 odsto ispitanica priznalo je da i kada su u stalnoj vezi redovno flertuju sa drugim muškarcima onlajn, prenosi “Dejli mejl”.

 

nadlanu.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.