POSLALA MU KUTIJU PUNU IZMETA

Besna žena opasnost je od koje treba zazirati, a doda li se u to bol i razočaranje zbog prevare dugogodišnjeg partnera, rezultat je žena koja se ničega na boji.

POSLALA MU KUTIJU PUNU IZMETA

Dok će neki možda dostojanstveno podneti takvu izdaju, drugi će pokazati da “su krvavi ispod kože” i pribeći osveti. Bilo je slučajeva žena koje su zapalile odeću muža, pobacale je po dvorištu, razbile mu automobil ili hakovale Fejsbuk profil kako bi napisale “ja sam prevarantski gad”, ali novinarka Amanda Čantel odlučila se za sasvim nov pristup.

reklame

Naime, ona je svom tadašnjem suprugu poslala na kućnu adresu veliku kartonsku kutiju punu konjskog izmeta. Ovako je ona objasnila zašto je to uradila:

“Da, znam da me to svrstava u kategoriju ludaka. Samo sam jedan dan u nedelji sela i proverila preko Google-a mogu li svom mužu poslati poštom veliku hrpu govana. On i ja smo se se razišli u aprilu i sada živimo u različitim zemljama. Iako je rastanak bio mučan zbog njegove lenjosti i nedostatka kičme, glupavo sam verovala kako bismo jednog dana mogli opet biti prijatelji. Naravno, sve dok nisam odlučila da mu pošaljem poseban paket.

Strah od starosti

Iskreno, obično ne šaljem ljudima govna ako me naljute.. To sam smislila nakon gomile psovki i nervnog sloma koji mi je uzrokovao. Nakon toga sam popila tabletu za spavanje i otišla u krevet. Moj suprug je odlučio da mi prizna da me je on, muškarac od 48 godina, varao s 20-godišnjakinjom, devojkom samo dve godine starijom od njegove kćeri.

… nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.