pažljivo o intimnosti
pažljivo o intimnosti

PAŽLJIVO O INTIMNOSTI

Većina stručnjaka smatra da bi neki detalji iz ljubavne veze ili braka ipak trebali ostati između partnera i ne bismo ih smeli deliti s drugima, čak ni ako se radi o najboljim prijateljima.

Mnogi od nas imaju potrebu ispričati sve probleme svojim prijateljima. Bez obzira na to kakve je prirode problem, osećamo se bolje kada se poverimo onima koji nas najbolje razumeju, a najčešće ipak razgovaramo o ljubavnim problemima.

1. Svađe sa porodicom svog partnera

reklame

Svi ponekad imamo neku zamerku na ponašanje svekrve, ali to bismo trebali zadržati za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete znati hoće li komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili porodice i izazvati zameranje.

2. Partnerova seksualna fantazija

Fantazije bi trebale biti tajna jer se radi o najintimnijem delu seksualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih poverili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava.

3. Privatna informacija

Molim te da ovo ostane među nama, rečenica je koja nas obvezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni poštovati njegovu želju.

pažljivo o intimnosti
pažljivo o intimnosti

4. Intimne neprijatnosti

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neugodnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru što vam smeta jer bi to trebao čuti samo on, a ne vaše prijateljice. U pitanju su problemi koji se mogu rešiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako oseća nesigurno.

ZADOVOLJNA.HR

 

loading...