ŠESTO ČULO Opasna ljubavna magija

Venac samoće gasi lozu

“Kada se nabaci ova vradžbina, osoba ne može da stupi u brak niti da stvori potomstvo”, upozorava Ivana Ulamović.
Iako vrlo mlada, Kragujevčanka Ivana Ulamović već deset godina uspešno se bavi proricanjem sudbine, skida crnu magiju, pomaže ljudima da ostvare sreću u ljubavi i poslu, a parovima da dobiju potomstvo. Svi koji dolaze kod Ivane zadovoljni su njenim uslugama, stekli su poverenje u nju, često traže da im ”zaviri” u sudbinu i pomogne da reše nove probleme.

Opasna ljubavna magija

reklame

”Rođena sam da bih ispunjavala više, plemenitije ciljeve, da bih hodala putem istine i pravde i borila se protiv nepravde nanesene drugima, ublažavala ljudima patnje i pomogla da sreća ponovo zakuca na njihova vrata.
Moja specijanost nije samo vlaška magija, već i ciganska.

Osim toga, čitam sudbine iz karata, dlana, gatam pomoću ogledala, a u poslednje vreme bavim se i astrologijom”, kaže ona.

Srpski vudu

Vlaška magija je najmoćnija na našim prostorima, pa se mora dobro poznavati kako bi se uspešno skinula. ”Iako se prenosi preko ženske loze, ima izuzetaka: tajne i moći vlaške magije nasledila sam po muškoj liniji – od svog oca. Specifično je to što se obredi, slično kao i u vudu magiji, mogu izvoditi i na daljinu.

Poput vudu vračeva, vlaške gatare često u svojim crnim obredima koriste mrtvačku vodu, zemlju s groba i lutkice u koje se zabadaju iglice. Zato se velika pažnja posvećuje zaštiti novorođenčeta od uroka i sprečavanju zloupotrebe bebinih noktića. Treba da ih reže majka ili baka, jer ako ih se neko dokopa, može da ih iskoristi za opasne, čak i fatalne vradžbine”, upozorava Ivana.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.