Neki ljudi veruju da je karmički dug akumulacija svih “loših” stvari koje ste učinili u prošlim životima i da ste poslani na zemlju u ovom životu kako bi očistili taj dug ili vratili karmičku ravnotežu.

Karmički dug, međutim ne funkcioniše na taj način. Karma je jednostavno “uzrok i posledica” i diktira kretanje energije svaki put kada imate određenu misao ili preduzimate neku radnju.

Vaš karmički dug je više kao životna lekcija, ono što duša treba da učini kako bi se postigla viši nivo svesti, piše Awakening people.

reklame

Dok je vaš karmički dug nasleđen iz prošlih života i postoji na nivou duše, to nisu samo ‘loše’ stvari koje ste učinili. Radi se o delima koje ste učinili i gde su vas ti postupci doveli.

Na vama je kako ćete odlučiti da živite svoj život i doživljavate određene događaje.

U numerologiji, svako ima broj karmičkog duga, koji može otkriti kakvu pouku ili karmu vaša duša treba da nauči. Taj broj je određen imenom koje vam je dato kada ste se rodili.

Kako bi otkrili svoj broj karmičkog duga, sve što treba da učinite je da dodate brojeve slovima vašeg punog imena i prezimena pomoću tablice u nastavku i da ih saberete.

*Napomena: Tekst je preveden s engleskog i na žalost, nisu navedeni podaci za slova Ć, Č, Đ, Dž, Lj, NJ, Š, Ž. Predlažemo da ih zamenite s C, D, L, N, S, Z.

Foto: Awaking People

Tako na primer, ako je vaše ime i prezime rođenja Paul Lee Smith, sabraćete:

7 + 1 + 3 + 3 + 3 + 5 + 5 + 1 + 4 + 9 + 2 + 8 = 78

Taj rezultat ćete onda svesti na jednu cifru:

7 + 8 = 15

1 + 5 = 6

Napomena: Brojevi 11 ili 22 su glavni brojevi i oni se ne svode na jednu cifru.

U gore navedenom primeru, Paul ima karmički dug broj 6.

Otkrijte šta vaš broj karmičkog duga znači

Broj 1

U prošlim životima poziv vaše duše nije bio negovan. Uvek ste druge stavljali pre sebe i proveli ste većinu svog vremena brinući se za druge. Možda niste istinski voleli sebe i verovatno ste imali nisko samopoštovanje ili slab osećaj sopstvene vrednosti.

U ovom životu ste se vratili kako bi stvarno shvatili da ste važni, te da ćete najbolje služiti drugima ako ste srećni. Možda će vam život postaviti mnoge izazove koji će vas prisiliti da se zauzmete za sebe i otkrijete ko uistinu vi jeste.

Broj 2

U prošlim životima više ste cenili materijalne stvari i fizički svet od duše, svoje intuicije ili osećanja. Pali ste u zamku vašeg ega i zanemarili duhovni ili kreativni poziv vaše duše. U ovom životu ste se vratili kako bi iskusili drugu stranu životne radosti, kreativnosti i zadovoljstva.

Vi ste se vratili da otpustite teret materijalnog sveta i umesto toga tražite zadovoljstvo i svrhu u onome što radite. Možda će vam život servirati mnoge situacije u kojima ćete biti prisiljeni da gledate izvan spoljašnjeg i usresredite se na ono unutrašnje.

Možda ćete se osećati vođeni i zaista slediti svoje strasti i verovati onom malom glasu u vama.

Broj 3

U prošlim životima nikada niste bili u mogućnosti da izrazite sebe ili se zauzmete za ono u šta istinski verujete. Možda ste se osećali potlačeno ili niste bili u mogućnosti da autentično živite svoju istinu.

Možda niste bili u mogućnosti da komunicirate ili prenosite poruku ili istinu. U ovom životu ste se vratiti kako bi naučili da podignete svoj glas i veru u izražavanje sebe.

Takođe ste poslani natrag kako bi preneli važnu poruku svetu.

loading...