AMOROVE STRELE MEĐU KOLEGAMA: Ova 4 horoskopska znaka imaju velike šanse da tokom jula pronađu ljubav na poslu

Ovo nikako ne radite ako ON počne da se hladi!

Ova 4 horoskopska znaka imaju velike šanse da tokom jula pronađu ljubav na poslu: Iako nije ništa neobično da sevnu varnice izmeću ljudi koji svakodnevno sarađuju, politika mnogih firmi je da se ne gleda blagonaklono na veze između zaposlenih. Međutim, tokom jula 2017. godine 4 pripadnika Zodijaka nikako neće moći da izbegnu upravo to, jer ljubav ne pita za mesto i vreme.

 

ŠKORPIJA

Preko posla, posebno ako se bude radilo o strancima imaćete priliku da, posle polovine meseca upoznate osobu koja će vam predložiti neobavezno viđanje i vi to možete prihvatiti jer će vam se osoba svideti na prvi pogled ali zapravo o njoj nećete mnogo znati. Najverovatnije će se raditi o izuzetno interesantnoj osobi koja će vas između ostalog opčiniti i svojm tajanstvenošću. Muškarci su u većoj opasnosti od žena što se tiče mogućnosti da upadnu u neku vrstu zamke jer mogu biti veliki idealisti i priželjkivaće ne toliko strastvenu vezu koliko pravu romansu. Žene Škorpije postaju prilično uporne da nađu čoveka svog života a mnogi prolaze pored njih i one ih i ne vide ili očekuju nešto mnogo bolje. Nesigurnost i posesivnost dolaze do punog izražaja, posebno kod Škorpija sa podznakom u Strelcu ili Blizancima. Najveća opasnost dolazi od mogućnosti da uđete u paralelnu vezu, a to je gotovo nemoguće izbeći. Najbolje će biti Škorpijama koje nameravaju da provedu ovaj period na odmoru u inostranstvu. Predstoje mnoga lepa poznanstva.

KOLEGINICE, JA BIH DA TE KRESNEM! - Romansa na radnom mestu
Ova 4 horoskopska znaka imaju velike šanse da tokom jula pronađu ljubav na poslu

OVAN

Vaš znak neće biti lišen uzbuđenja i raznoraznih dešavanja na ljubavnom planu. Bićete na sedmom ste nebu ili na nekom putu i koristite svaku priliku da sa nekim koketirate. Ali pazite se, ako želite da vaša ljubav ostane tajna, posebno ako ste u vezi sa Jarcem ili Škorpijom, za nju će se saznati. Izazivate pažnju okoline i bićete prilagodljivi, naročito ako ste žena Ovan, a ako ste muškarac Ovan potrebno je da pokažete svoju duhovitost i komunikativnost. Preko posla imate šansu da upoznate interesantne osobe koje vam mogu postati vrlo značajne u emotivnom smislu a u ovom periodu imate mogućnost veze sa nekim koga poznajete preko posla ili, ako ste u zrelim godnama, iz vaše mladosti. Mladi Ovnovi će posebno biti veoma zaljubljivi, moguće je poznanstvo sa osobom prisutnom u javnosti. Martovski Ovnovi će biti posebno skloni zaljubljivanju u nekoga sa posla.