Mlad Mesec u Ribama 17. marta 2018

Izračunajte svoj bioritamski broj i otkrijte šta vam april donosi.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec, piše Conoplja news.

Jedinica

Osetili ste da se približava uspeh o kome ste sanjali i ne želite da to propustite. Dopustite nekoj Devetki i Jedinici da vam daju savet, čak i ako vam nije potreban. U muško – ženskim odnosima imate tendenciju da dominirate što baš i nije dobro ako ste muškarac. Ako ste žena, ako treba glumite ženstvenost koja u ovom periodu neće biti naročito naglašena. Petica ima dobre ideje u vezi sa poslom.

reklame

Astrološka prognoza za april 2018

Dvojka

Naporan mesec, posebno za vas koji ne volite nepotrebna uzbuđenja, biće vam potrebno mnogo nerava da biste izdržali sva iskušenja kojima ćete biti izloženi posebno od strane neke Jedinice ili Osmice. Ako vam neko bude zatražio bilo kakvu vrstu pomoći, vi ćete mu izaći u susret čak i ako to znači da zanemarite svoje obaveze. Trebalo bi da se prilagodite novim uslovima rada, posebno sa osobama koje dolaze iz inostranstva i koje žele saradnju sa vama.

Trojka

Najverovatnije dobijate pozive u vezi sa poslom koji vas neće u potpunosti zadovoljavat, moguće da će se raditi o izuzetno zahtevnom poslu u fizičkom smislu. Moguće je da se radi o ponudi koja će biti veoma isplativa ili ćete se na novom radnom mestu pokazati sjajno uz mnogo rada. Ako polažete ispite ili ste u kontaktu sa osobama pred kojima ne treba da otkrivate svoje namere, nemojte to ni činiti. U ljubavi ste veoma romantični i čekate poziv od nekoga ko živi u inostranstvu. Jedan sedmica će se u ovom periodu stalno motati oko vas šaljući vam razne signale.

Četvorka

Osećate se prilično iscrpljenim ili imate mnogo obaveza kojima ne možete da izađete u susret. Prilično ste nesposobni da donosite odluke koje su za vas najbolje ili su vam drugi na prvom mestu. Možda vas je pokolebala neka osoba kojoj je to i bio cilj ili ste se upoređivali s nekim ko je po obrazovanju i ugledu iznad vas. To ne bi trebalo da vam stvara nikakve komplekse, imate šanse da budete uspešni samo je potrebno da ostanete dosledni sebi. Obratite pažnju na jednu dvojku u vašoj blizini.

Petica

Ne bi trebalo da se preterano izlažete troškovima ma kako vam izgledala sitaucaja na računu, moguće da ste dobili neki zaostali honorar ili neki novac na koji niste računali. Ipak, vi ste kada imate široke ruke, a danas ste čak spremni ako nemate dovoljno i da se zadužite, što svakako ne treba da činite. U ljubavi imate tendenciju da dominirate ali na vrlo fini način, tako da partner to ne primeti. Nemojte biti previše sigurni u sebe, ako imate posla sa Jedinicom ili drugom Peticom, slede rasprave.

Drevni horoskop Maja otkriva vašu sudbinu: Evo na koga se lepi novac, a ko će ostvariti duboku i srećnu starost!

Šestica

Neko novo poznanstvo preko kućnih prijatelja može vas oduševiti jer se može raditi o osobi koja živi u inostranstvu sa kojom ćete odmah naći zajednički jezik. Mogući su razgovori o zajedničkom poslu, uzajamna simpatija ili ljubavn a prvi pogled. Bićete spremni da se prilagodite novim uslovima rada, najverovatnije u okviru privatne firme koju vodi poslovna žena. Ako i sami nameravate da započnete nov poso, trabalo bi da ne odugovlačite sa odlukama, ma o čemu da je reč. Ne obraćajte pažnju šta o vam govori jedna Dvojka.

Sedmica

Društvo Jedinica vam ne prija uvek, ali to ne mora da bude pravilo, jer će u ovom periodu dobro vam doći upravo savet ovog broja. Dobro se slažete sa osobama koje imaju ideje u vezi sa konstruktivnim rešenjima i sa nekim novim poslovima koji vas sve više zaokupljaju. Trebalo bi da se sretnete sa rođacima koji vas odavno zovu u goste. Jedna Devetka već izvesno vreme pokušava da uđe u vaše društvo, ali vi je ne primećujete.

Osmica

Pitanja u vezi se novcem biće u prvom planu u ovom periodu. Moraćete da se priviknete na neke nove uslove rada ili će vam neko saopštiti nešto u vezi s novcem što vas može nepotrebno opteretiti, informacija ne mora da bude tačna. Preveliki izdaci znače za vas prilično opterećenje, posebno ako su neplanirani. Moguće je da će vam jedna Trojka učiniti neku vrstu usluge koju biste vi rado odbili. Ipak, pružiće se prilika da uzvratite istom merom.

Devetka

Možete se osetiti superiornim u odnosu na jednu Trojku koja je po vašem mišljenju previše neorganizovana, površna i nespremna da se prilagodi novim uslovima rada. Ako ste u nju zaljubljeni, moraćete da joj date na znanje da danas vi vodite igru. Dobro se slažete sa Jedinicama i Četvorkama koje mogu pokazati svoju naklonost prema vama, ali vi ćete biti uzdržani jer ste nepoverljivi. Ipak, potrebna vam je njihova podrška.

loading...