NUMEROLOGIJA: Saznaj koji je tvoj BROJ KARME i šta je tvoj glavni zadatak u ovom životu

Broj 9

U prošlim životima gledali ste na svet kao na odvratno mesto koje je puno nesklada, nepoverenja i pohlepe. Niste bili u stanju da vidite dalje od senke života i bilo vam je teško da ostanete pozitivni zbog svog života i stanja planeta.

To je možda u velikoj meri bilo zbog činjenice da ste imali duboko duhovno buđenje koje je rezultiralo osećajem praznine u fizičkom svetu. U ovom životu ste se vratili kako bi to sve uskladili, pronašli radosti na Zemlji i pronašli sreću i u fizičkom obliku.

Takođe, vratili ste se kako bi svoju svest odvratili od negativnosti i kako bi započeli stvaranje pozitivnih promena, lično ili u zajednici, putem duhovnog i humanitarnog rada.

Broj 11

U prošlim životima igrali ste po pravilima, činili ono što društvo očekuje od vas i živeli prilično pozitivan i prijatan život. Ali, propustili ste da slušate poziv svoje duše i iskoristite avanturističke prilike koje su vam često postavljane.

Dopustili ste da strah od nepoznatog zaustavi vašu dušu od kretanja napred i da vas blokira u doživljavanju druge strane života. U ovom životu ste se vratili da iskoristite te šanse, da donesete smelije odluke i naučite kako da sledite svoju intuiciju.

Strah vas ovoga puta neće sprečavati u ničemu, a vi ćete biti u mogućnosti da se opustite i istražite mnoge mogućnosti koje leže pred vama.

Broj 22

U prošlim životima vi ste radije ostajali u senci i nikada niste uistinu pokazali svetu vaše mnoge talente ili sposobnosti. Bežali ste daleko od pažnje i umanjivali svoje veštine i sposobnosti. U ovom životu ste se vratili kako bi pokazali svetu svoje talente i zauzeli na neki način vodeću ulogu.

Poslani ste da iskoristite svoju punu snagu i potencijal kako bi ostavili svoj trag u svetu.

Ovog puta, život će vam pružiti mnoge mogućnosti gde ćete moći da pokažete ono najbolje od sebe. Vi ste predodređeni da izvršite veliki uticaj na svet.

atma.hr