NUMEROLOGIJA: Saznaj koji je tvoj BROJ KARME i šta je tvoj glavni zadatak u ovom životu

Broj 4

U prošlim životima vaš dom i porodični život nije bilo mesto na kojem ste se osećali prijatno i sigurno. Mir i uteha koja dolazi od bivanja u lepoj kući, s dobrom porodicom je nešto što nikada niste doživeli ili uzeli zdravo za gotovo.

U ovom životu, poslani ste da naučite vrednost porodice i doma i koliko je važno stvoriti sigurnu i mirnu okolinu za procvat. Takođe, došli ste da naučite važnost podrške i ljubavi onih oko vas.

Možda ćete u ovom životu dobiti mnogo mogućnosti da popravite porodične odnose i osigurate stabilnu i sigurnu okolinu za svoje najmilije.

Broj 5

U prošlim životima tražili ste fizičku i emocionalnu pažnju do te mere da ste postali vezani, zahtevni i pohlepni. Vrlo je verovatno da ste koristili svoj šarm kako bi ostvarili svoje ciljeve, čak i ako to nije bilo u najboljem interesu onih oko vas.

Možda ste takođe imali aferu ili manipulisali drugima kako bi stvari izveli onako kako ste zamislili. U ovom životu ste se vratili kako bi naučili poštovati druge i stvoriti zdrave granice u odnosima.

Takođe ste došli kako bi naučili kako da izrazite svoju istinu, bez potrebe za manipulacijom ili lažnim osećanjima.

Broj 6

U prošlim životima ste zanemarili svoje zdravlje ili ste možda patili od iscrpljujuće bolesti. Možda vam je takođe bilo teško da upravljate svojim vremenom i pronađete ravnotežu između rada, odmora i zabave. To je verovatno zbog činjenice što niste bili u stanju da izrazite svoje emocije.

U ovom životu ste poslani da negujete i isceljujete svoje emocije i da shvatite da vaša osećanja igraju značajnu ulogu za vaše fizičko zdravlje. Život vam može poslati mnoge izazove kako bi vam vaše zdravlje postalo prioritet, tako da možete početi da brinete se za sebe i osigurate svom telu potrebnu negu.

Zdrava ishrana, vežbanje i meditacija su definitivno potrebni ovom karmičkom broju.

Broj 7

U prošlim životima ste doneli mnoge odluke na temelju vaših ličnih potreba i niste imali samilosti i empatije zbog rezultata tih vaših odluka i kako su oni delovali na druge. Možda niste bili u mogućnosti da saosećate s drugima i verovatno ste imali vrlo snažan osećaj da je život borba ili takmičenje.

U ovom životu ste došli kako bi doživeli radost i tok života, a možda ćete se čak i osećati pozvanim da služite druge ljude. Vaše lekcije u ovom životu vezane su za saosećanje prema onima koji vas okružuju.

Takođe treba da naučite kako da donosite odluke koje služe vašem najvišem dobru, a ne zbog takmičenja ili potrebe za probijanjem do vrha.

Broj 8

U prošlim životima niste uspeli da živite život u potpunosti i imali ste problema s preuzimanjem odgovornosti za svoje postupke. Možda ste uvek pronalazili način da izbegnete da vidite stvarnost i umesto na sebe, oslanjali ste se na druge kada je trebalo pokupiti komadiće svog života.

Takođe, možda ste imali problema sa zavisnošću ili niste uspeli da svoj život postavite u smeru koji zapravo podržava rast vaše duše. U ovom životu ste se vratili kako bi naučili da preuzmete punu odgovornost za svoj život i smer vaše duše.

Vi ste ovde kako bi saznali kako da uvidite istinu svog života i dođete do srži vaše svrhe duše i poslanja. Umesto da se gubite u zavisnosti i pokušavate da pobegnete od stvarnosti, u ovom životu bićete vođeni u situacije u kojima ćete morati da se suočavate sa svime što vam život nosi.