Naslovna HITOVI Nisu sve švaleracije iste: Postoji 2 vrste prevare, a ovo je ključna...

Nisu sve švaleracije iste: Postoji 2 vrste prevare, a ovo je ključna razlika između njih

5128
PODELI

Svi bismo voleli da izbegnemo da budemo prevareni, ali šta kad se to dogodi? Onda se suočavate sa teškom odlukom – da li da probate da prođete zajedno kroz to i nekako povratite poljuljano poverenje Ili da završite vezu i krenete dalje?

Postoje dva različita tipa varanja, a prepoznavanje razlike je ključno. Ljudi varaju da bi završili vezu u kojoj su ili da bi popunili emotivnu prazninu, piše britanski Metro a prenosi Super žena.

Pročitajte i  Možda možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš: Evo posle koje po redu prevare sve švalere otkriju

Prvi slučaj se dešava kad želite da završite vezu i ne znate kako to da uradite, pa onda varate jer znate da će vas to razdvojiti. Jednostavno, nekad je lakše varati nego se suočiti sa stvarnošću, što je pogrešno. Ovom načinu varanja sklonije su žene.

Jači pol, međutim, češće vara da bi popunili emotivnu prazninu.

.

Dešava se da muškarac ima aferu sa nekim zbog fetiša odnosno sa osobom koja ima isti fetiš, a koji recimo to nije i za njihovu ženu.

Pročitajte i  Mesečni horoskop za decembar 2018: Jarac izuzetno privlačan, poslovni izazovi za Raka, nova veza za Blizance

U emotivnu vezu ulaze kad im to zafali kod partnera.

Sve u svemu, drugi tip varanja je karakterističan za osobe koje ne žele da raskinu svoju vezu – oni samo pokušavaju da imaju sve.

Inicijalizacija u toku...