Biti odličan ljubavnik nije lak posao. Osim veština pod čaršafima, ono zahteva i mentalnu predanost i inteligenciju. Proverite poklapaju li se sledeće tačke s vašim karakteristikama ili karakteristikama vašeg partnera.

Spontanost

Nema ništa uzbudljivije od spontanosti i prijatnih iznenađenja. Vrlo ćete često čuti kako muškarci upravo spontanost navode kao najbolju stvar koju žena može učiniti tokom seksa, bilo to seksi donje rublje ili nova poza.

Samopouzdanje

Samopouzdanje je zbilja najveći afrodizijak koji posedujete i s njime možete postići baš sve.

Duhovitost

reklame

Čudni zvukovi, neuspešno izvedene poze ili pad s kreveta u vrhuncu zanosa deo su seksualnog života u koje takođe treba da uživate. Ako otkrijete i njihovu čar jednako koliko ste je otkrili u višestrukim orgazmima, bićete odlični u svakoj ljubavnoj situaciji.

Otvorenost i razumevanje

Nikada nemojte ismejavati partnera zbog njegovih želja koje su vrlo intimna stvar i koje vam je otkrio u poverenju. Razgovarajte o tome tako da mu otvoreno kažete šta vama odgovara, a šta jednostavno ni ne želite da isprobate.

Nesebičnost

Iako ste oboje jednako važni tokom seksa, nije na odmet da se fokusirate na njegovo zadovoljstvo barem deo vremena. Ponekad mu ugodite tako da ga iznenadite s jutarnjim seksom koji obožava, a kojeg vi, na primer, baš i niste ljubiteljka. Time ćete mu pokazati da ste spontani, da vam je stalo do njega i sigurno će vam biti dvostruko uzvraćeno.

Vokalnost

Ako osjžetite potrebu za uzdisanjem ili prljavim razgovorom, nemojte se stideti niti suzdržavati. Vašeg će partnera to samo dodatno uzbuditi, a za vas će seks postati još bolji jer ćete se i po tom pitanju opustiti.

index.hr

loading...