Naslovna Ljubav NISTE VI SAMO DRUG I DRUGARICA: 7 znakova da postoje velike šanse...

NISTE VI SAMO DRUG I DRUGARICA: 7 znakova da postoje velike šanse da se smuvate!

1348
PODELI

Ako ne želiš da joj samo prijatelj možda to možeš da promeniš, ali moraš brzo da deluješ.

Za početak, proveri kako te ona doživljava. Pročitaj znakove prema kojima možeš skoro odmah razaznati kakvi su njeni planovi i imaš li šansu da iz prijateljske uloge pređeš u ljubavničku – piše Zdrava Krava.

Kad se muškarcu svidi djevojka, on želi da joj pokaže naklonost i u postelji. I to brzo. Devojka želi isto to, samo malo sporije od njega. Ali, zato postoje znakovi prema kojima muškarac može shvatiti kakvi su njeni planovi i priželjkivanja.

Zbog činjenice da su muškarci na prvu loptu, žene mogu znatno lakše doći do seksa. Zamalo bilo kada i bilo gde. Ali, žene to ne žele bilo kada, bilo gde i pogotovo ne sa bilo s kim. Kod većine njih, seks je povezan s osećanjima, koje se muškarci retko trude da razumeju.

Žene su opreznije! Budući da su momci ti koji više opsedaju cure nego one njih, one su na tihom oprezu. Retko će odmah pasti na udvarača, osim ako nije dvojnik njenog omiljenog glumca, a mnoge nasrtljivce će odmah iskulirati. Ostale će svrstati u čekaonicu zvanu ‚‚fioka za prijatelje”.

Pročitajte i  Ima života i posle raskida: 8 lekcija kojima vas nauči slomljeno srce

VOLIŠ GA KO BOGA, A ON BI SAMO DA TE KREŠE: Evo zašto on sa tobom ne želi vezu

Većina će se i zadržati u prijateljskoj fioci ili će iz nje izaći kroz sporedna vrata, kad uoče da im je napredak nemoguć. Dok je ženi muški prijatelj veliki dobitak u životu, kao izvor zaštite, razumnih saveta, čašćenja i pomoći pri sitnim kućnim poslovima, muškarci su s takvom ulogom manje srećni – iako je mnogi prihvataju, u nedostatku bolje opcije.

.

Ako ne želiš da se pomirite s mestom u prijateljskoj zoni, ili čekajte da se vaš odnos počne rasplitati povoljno kao u romantičnim komedijama, ili primenite par proverenih trikova… Malo upozorenje: romantične komedije skoro nikad nisu temeljene na stvarnim događajima.

Pročitajte i  Od čekanja da fiksni zazvoni do pitanja kad se šema pretvara u ljubavnu priču: 5 glavnih razlika između nekadašnjih i današnjih veza

 

Provereni trikovi:

Kao prvo, ne budi prema njoj previše uslužan, jer malo koja žena oseća erotsku privlačnost prema papučaru. Ne prihvaćaj svaki njen poziv ili molbu (ali nemoj je odbiti ako se radi o nečemu važnom). Ponekad je pusti da čeka dan-dva na tvoj odgovor. Budi nepredvidiv i izazovan. Povremeno je drži u neizvesnosti. Neka pomisli da te ne drži u šaci i neka posumnja da ćeš svoju pažnju pokloniti drugoj više nego njoj.

Izađi s drugom devojkom. Pitaj je za mišljenje o njoj ili o drugima koje ti se sviđaju. Traži od nje savet kako najlakše pristupiti dopadljivoj devojci. Ovi će je postupci ili učiniti ljubomornom ili će nastaviti da te tretira kao prijatelja. Bar ćeš znati na čemu si.

Inicijalizacija u toku...