Nedeljni horoskop od 17 do 24 februara 2020
Nedeljni horoskop od 17 do 24 februara 2020

Nedeljni horoskop od 17 do 24 februara 2020: Saznajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao

Imate dovoljno vremena da obavite sve zadatke, ali u svemu kasnite jer niste dovoljno skoncentrisani. Mislima ste daleko zato što unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. U jednom jeste u pravu, a to je da je neophodan precizan i praktičan plan, ali to ne podrazumeva gubljenje dragocenog vremena u preteranom razmišljanju.

reklame

Ljubav

Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas previše pritiska. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može da vam se desi da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema leka, budite strpljivi.

Zdravlje

Malaksalost.

Ne propustite: MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE

BIK (21.4 – 21.5)

Posao

Period je obeležen rešavanjem zakulisnih radnji u kojima su učestvovale osobe koje ste smatrali svojim prijateljima. Iako ćete pretrpeti određena razočaranja, bićete zadovoljni, pa okolini možete delovati previše arogantno. Da biste izbegli eventualne nesporazume, tokom ove nedelje izbegavajte uplitanje u probleme koji nemaju veze sa vama.

Ljubav

Ako zanemarite sitne probleme koji kvare raspoloženje, shvatićete da za druženje i isceljujuće razgovore nije neophodno da vam sve bude potaman. S druge strane, pod tenzijom ste zbog pritiska voljene osobe koja je, ovih dana, promenljivog raspoloženja i za vaš ukus previše tajanstvena.

Zdravlje

Čuvajte pluća.

Ne propustite: MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020 GODINE

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao

Neke okolnosti vas primoravaju da donesete odluku za koju znate da mora da se dogodi, ali koje se istovremeno i plašite. Previše ozbiljno shvatate ovaj trenutak, kao da nakon toga nema povratka na staro. To je nerealno. Vrlo brzo ćete shvatiti da ono što vam je u ovom periodu delovalo kao neizbežno, ustvari nije konačno.

Ljubav

Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, preuzmite inicijativu i rešite stvari do kraja.

Zdravlje

Pazite se virusa.

…vaš znak na sledećoj strani…

loading...