VAGA (23.9 – 22.10)

Posao

Vreme je da usporite tempo. Moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam zvuči sumnjivo, jer je sve suviše dobro da bi bilo stvarno. Bez obzira na to što osoba koja vam se nameće nema loše namere, njen plan nije dovoljno jak da biste se vi nekritički upustili u avanturu.

reklame

Ljubav

U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost ovih dana trpi udarce, jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, teškoće u ovom periodu su kratkotrajne i prolazne.

Zdravlje

Proverite krvni pritisak.

Ne propustite: MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao

Nedelja počinje velikom tenzijom i naglom promenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju, jer šta god da izaberete, neko će se ljutiti.

Ljubav

Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vest je da nećete još dugo trpeti, promene stižu u bliskoj budućnosti, ali mogu da budu neprijatne. Ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke, jer mogu biti potpuno pogrešni.

Zdravlje

Bolovi u grlu.

Ne propustite: MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020 GODINE

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ove dane za kratak odmor kako biste temeljno osmislili na koji način je najbolje da se ubuduće organizujete.

Ljubav

Neki kompromisi koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

Zdravlje

Prehlada.

…vaš znak na sledećoj strani…

loading...