MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE

OVO JE MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE… PROČITAJTE I SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE VAŠ ZNAK U MARTU  MESECU PO ASTROLOGIJI.

OVAN MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE

POSAO

Stelijum planeta u prirodnom dvanaestom polju zahteva da se malo povučete, osamite i napravite distancu u odnosu na spoljašnji svet.

reklame

Vaš vladar je u znaku Riba pa vatrena priroda Ovna postaje konfuzna i sputana znakom Riba. Postajete neodlučni, gubite i cilj i zaboravljate čemu težite. Do polovine meseca vreme je za mirovanje, odmaranje i okretanje sebi, preispitivanje ličnih vrednosti i povezivanje onoga što vam se dešva sa onim što je uzrok tome. Do ovog perioda možete napuniti baterije ili izgubiti energiju uzalud pokušavajući ono što sada nije moguće. Posle 15. marta počećete da osećate efekat prelaska Marsa u svoje sedište kada ćete moći da se izrazite na vama svojstven i prirodan način. Za sada postoji tendencija bežanja od problema jer imate strah da se suočite sa onim čega se plašite. Sada nalazite opravdanje za svoje slabosti iz proteklog perioda, ali isto tako, ove slabosti mogu postati vaša snaga ako ih sebi priznate.

Ovo je odličan je period za medicinske radnike, psihologe, umetnike, dramatrurge, scenografe i one koji se bave estetikom, kao i za sve one koji se bave nelegalnim ili tajnim poslovima. Od polovine meseca vraća se samopouzdanje i neočekivano se menja smer delovanja. Moguće je iznenadno putovanje. Isto tako, mogući su problemi sa porezima, zaduženjima i tuđom imovinom.

LJUBAV

Neki od pripadnika ovog znaka osećaće se usamljeno i nekorisno, što Ovnu najteže pada, dok će drugi biti u situaciji da prihvate tajnu vezu ili da se zaljube u osobu koja je na neki način nedostižna i daleka.

U najboljoj postavci, može ukazati na bajkovitu i krajnje romantičnu ljubavnu priču dok u lošijoj postavci ukazuje na poraze i gubitke kao i na upadanje u nevidljive mreže psihičke nestabilnosti i komplikovane situacije u koje se upravo iz istih razloga i uleće. Ako ste u vezi ili braku, posvetite se isključivo partneru i odnosu sa njim, pogotovu ako želite da začnete dete.

ZDRAVLJE

Moguć je boravak u bolnici. Postoji tendencija ka psihičkoj nestabilnosti. Izbegavajte alkohol, drogu i ostale opijate. Pre uzimanja lekova konsultujte se sa lekarom.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...