JARAC (22.12 – 20.1)

Posao

Možete da računate na podršku prijatelja, jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora koji vam najavljuje da vaša karijera kreće u novom pravcu. Uporedo s tim muče vas loši postupci određenih saradnika, pa iako slavite malu pobedu, istovremeno ste i uvređeni.

reklame

Ljubav

Zaokupljeni ste razmatranjem nekih situacija koja su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja. Zbog nedostatka komunikacije mali nesporazum preti da preraste u veliki problem.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Ne propustite: MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao

Svesni ste da će se u narednom periodu mnogo toga promeniti, pa vas iščekivanje i neizvesnost iscrpljuju. Možete sebi da pomognete ako se usredsredite na ono što je sada i ovde i ne mislite na nešto što se još nije desilo. U susret vam dolaze mnogobrojne prilike i poznanstvo s mlađom osobom koja ima načina da vam profesionalno pomogne.

Ljubav

Vreme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba koja ima svoje potrebe i da joj je nekada neophodno popustiti, čak i kada nije u pravu.

Zdravlje

Glavobolje.

Ne propustite: MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020 GODINE

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao

Vama je jasno šta je dobro a šta ne, pa vas nervira što kolege ne razumeju šta se u radnom okruženju dešava. Bespotrebno sami sebi kvarite raspoloženje jer se bavite ljudskim odnosima koji su nebitni za vaše poslovanje. Mogući su neočekivani izdaci, na vreme pripremite strategiju koja će vam pomoći da prevaziđete probleme.

Ljubav

Kako u poslu, tako i u ljubavi, ovih dana muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam mogu pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite.

Zdravlje

Alergije.

Astrolog Suzana Ban

loading...