MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020 GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020 GODINE

OVO JE MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020 GODINE… PROČITAJTE I SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE VAŠ ZNAK U APRILU  MESECU PO ASTROLOGIJI.

OVAN MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020 GODINE

POSAO

Konačno je došlo do olakšanja i rasta entuzijazma. Vraća vam se životna energija pa ćete postati radoznaliji i otvoreniji. Pokrenuće vas nove ideje u kojima vidite šansu za promenu na bolje. Jupiterova podrška daje povoljne prilike, a vi ste spremni da preuzmete inicijativu i da se istaknete i izborite za svoje mesto pod Suncem. Pratiće vas dobra sreća sve dok je stav koji zauzimate optimističan i dok težite da proširite sopstvene horizonte. Do 20. aprila imate dovoljno energije da izvršite promene koje će vam izmeniti život. To podrazumeva određenu dozu rizika ali sa Uranom u svom znaku iznenađenja će i dalje dolaziti nenajavljeno. U ostalom, kao i poslednjih nekoliko meseci kada ste doživeli stvari o kojima ne biste mogli ni da sanjate.

reklame

Trenutno imate podršku, ali se ipak najviše oslanjajte na sebe. Koliko je potreban optimizam, toliko je potrebna i mera u svemu jer će se sa druge strane svaki oblik preterivanja sankcionisati. Izbegavajte kredite, pozajmice i bilo kakav vid zaduživanja. Finasijska situacija se popravlja ali, troškovi se ne smanjuju. Pažljivo koristite resurse kojima raspolažete.

LJUBAV

Većinu pripadnika ovog vatrenog znaka očekuju radikalne promene i na ljubavnom planu. Najjednostavnije je da menjate svoje stavove i da naučite da prihvatite odgovornost za ono za šta ste sami odgovorni. Podrazumeva se da uočavate situacije gde namećete svoju energiju kroz snažne impulse koji mogu potpuno zavladati okolnostima u kojima se nalazite.

U stresnim situacijama vaše vrline postaju mane. Postajete ekstremno nagli i ne vodite računa o posledicama. Prihvatanjem onoga što je trenutno pred vama otvarate se za nove vidike bilo da ste u vezi ili sami. Iskoristite ovaj period da popravite komunikaciju sa partnerom ako je bilo nezadovoljstva i nesporazuma poslednjih nekoliko meseci. Ukoliko ste sami, moguće je da sasvim neočekivano uđete u vezu sa vama poznatom osobom jer su se stvorili uslovi za realizaciju odnosa. Imate više mogućnosti za zabavu i razonodu, a na svakom skupu blistaćete i isticati se privlačeći pažnju suprotnog pola.

ZDRAVLJE

Postoji tendencija boravka u izolaciji. Ukoliko već patite zbog hroničnih problema, ovo će dovesti do poboljšanja. Moguće su povrede, udarci, padovi… Ovog meseca budite obazrivi.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...